Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom undorodik saját magától?
Csak simán prűd és némileg egoista.
Vannak olyan pasik, akik undorodnak a spermájuktól, de elvárják, hogy mi ne tegyük... valamiért azt hiszik, ez már buz.s lenne.
De akkor ilyen alapon mi meg leszbisek vagyunk ha bekapjuk miután bennünk voltak, vagy smacizunk nyalás után? Az rendben van nekik, ez nem.
Kettős mérce...
Én imádok nyalás után smárolni a barátnőmmel, de miután a szájába élveztem nem engedte, hogy lesmároljam, pedig nagyon izgató lett volna.
25/F
Szerintem a szex akkor jó ha mocskos.
És itt nem a pisi meg kakiszexre gondolok, hanem arra, hogy nem undorodunk a másiktól semmilyen téren, és mindent megteszünk ami jól esik.
Persze ha az ember eléggé izgalomban van több mindenben benne van mint egyébként.
#2-es voltam.
mennyi prűd, maradi pasi van...
Szerencsére én az ilyenekből keveset fogtam ki :D
Volt már néhány partnerem és csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani:
Én sokkal jobban élvezem a szexet akkor, ha azt látom, hogy a partnerem is élvezi. Amikor azt látom, hogy olyan fejet vág, hogy legyünk már túl rajta az nagyon elrontja a kedvem. Tehát kedves #7-es, lehet, hogy a férfi a főnök, de azért a nőnek is élveznie kell, hogy nekünk jó legyen.
Bár én mindig is az egyenrangúság híve voltam. Jobban férfi egy férfi akkor ha egy nőt úgy csábít el és tart meg, hogy az önszántából szeretné és nem alárendeltségből.
#2-es és #6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!