Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tennetek? L
Lenne egy lany akit nem ismernetek annyira, de vonzodnatok egymashoz. Es mielott lefekudnetek megkerne ra, hogy nyaljatok ki elotte elvezesig, mert meg szuz, akkor megtennetek? Vagy csak baratnotoket nyalnatok ki?
Irjatok kort
Én azt tapasztaltam, hogy ez alap dolog szokott lenni a férfiaknál akkor is, ha csak szexre ismerkedünk. Szóval ez nem nagy dolog, főleg ha még szűz is vagy:D szerintem ilyesmit kb kérni se kéne
N
10-es válaszoló vagyok.
Akkor én vagyok az egyik ritka kivétel.
8
...."Értem én hogy a GYKs simpek még az öregasszonyt is kinyalnák,". ...
🤣🤣🤣
...."Es mielott lefekudnetek megkerne ra, hogy nyaljatok ki elotte elvezesig, "...
Attól függ mit? A seggét vagy a muffját?
Meg hogy éppen menstruál-e.
Mert állítólag akkor nem egy nagy élmény a muff
Egyértelmű, kérés nélkül is élvezettel élvezésig.
39/F
Nem, hogy szimpla nyalást, de olyan csodálatos élményt adnék neki egész este folyamán, hogy a legcsodálatosabb emléke legyen jó sokáig :)
Három szűz lánnyal voltam életemben és elvileg a fent leírtakat sikerült is teljesítenem, engem ez kifejezetten örömmel tölt el.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!