Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mibol lehet tudni, ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibol lehet tudni, ha valaki szexualisan vonzodik hozzad?

Figyelt kérdés

Itt nem arra gondolok, hogy all a farka vagy kimondja h fu de meg dugn@lak.

Mik azok a testbeszed jelek vagy gesztusok, amikbol tudod, hogy valakinek izgatod a fantaziajat olyan teren?

2021. júl. 13. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Szemkontakt, érintések, segítőkészség, zavarba esés, pirulás, ügyetlenség, érdeklődés, bók stb.

De ha ezt a kérdést beírod a gugliba millió egy oldalt dob be ahol kivesézik ezt.

2021. júl. 13. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egyénenként nagyon eltérő…

Lehet az is például, hogyha végig mér a szemével és szinte vetkőztet.

De én például mindig balf@szkodom azzal aki tetszik és alig merek ránézni és el kapom a tekintetem.

Ez nem azért van, mert én olyan csúnya vagyok, vagy ilyesmi, csak simán kicsit gátlásosabb vagyok és nem szeretném ha észrevenné hogy szexuálisan vonz.

Főleg ha nem is ismerjük egymást…

Én úgy vettem észre, hogy ezt sokan mások is csinálják.

2021. júl. 13. 10:02
 3/5 A kérdező kommentje:

1.- de az akkor van inkabb amikor valaki erez irantad valamit. (vagy szimplan csak tetszel neki)

En itt arra gondolok, hogy amikor egyik fel sem szandekozik kezdemenyezni a masiknal ( pl kapcsolatban vannak stb..), de megis szexualisan vonzodnak egymashoz.

2021. júl. 13. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kettes vagyok.

Hát én speciel annó a jó csaj osztálytársamra sem mertem direktben ránézni, meg a 35 éves szexi pszichológusomra sem.

2021. júl. 13. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanaz, mint kettesnél. Zavarba vagyok az ilyen szituációkban, így gyakran elkapkodom a tekintetem. Nézem őket, de ha rámnéznek, elnézek másfele.

Viszont mivel írtad, hogyha nem akarnak kezdeményezni, akkor mi van. Nos ennyiben marad. Szimplán nézem amikor nem figyel. Nem próbálok közelebb kerülni.

2021. júl. 13. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!