Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatba nektek ez beleférne? /F
Az a helyzet, hogy a múltkor elmentünk a barátnőmmel együtt egy szórakozóhelyre.
És ott láttam, hogy egy csávó rá akar mozdulni a barátnőmre, és én meg gondoltam, segítem nekik hogy összejöjjön azzal, hogy megtartom a távolságot a barátnőmtől, és úgy csinálunk, mintha nem lennénk együtt, hogy ne álljon le emiatt.
Aztán oda került a sor, hogy tudtam egy kicsit beszélni a barátnőmmel sugdolózva, megköszönte hogy segítettem neki, mondta hogy még csak reméli, hogy el fogja majd vinni szobára, de ha elvinné majd holnap reggel jönne haza.
És aztán miközben beszéltünk, távolról kiszúrta a csávó hogy mással beszél, és gondolom nem akarta hogy valaki lecsapja a kezéről, mert nem tudta hogy ki vagyok, odajött, megfogta a barátnőm kezét, és pár méterrel arrébb vezette és beszélgetni kezdtek.
Aztán meg is történt az első szenvedélyes csók, aztán le is léptek.
A barátnőm másnap el is mesélte és megköszönte hogy segitettem.
És a kérdésem az, hogy nyitott kapcsolatban nektek ez beleférne hogy egy buliban látjátok hogy valaki probalkozik nala, es segititek?
Mi altalaban rendszeresen szoktuk tamogatni egymas ilyen ugyeit es segitsuk egymast sokszor tanacsokkal is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!