Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy első randin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy első randin már szexet akar?

Figyelt kérdés
Külföldi srác. Már egy éve beszélgetünk. Most a tanulmányai miatt végre ide költözik. Elmondása szerint miattam választotta, hogy itt tanuljon. És ezzel a lendülettel találkozni is akár, viszont, ami engem zavar, hogy mindig emlegeti a szexet, merthogy már annyi idő eltelt, kb minden nap beszélünk, már nem vagyunk idegenek egymásnak és milyen jó lenne ha az első randi már nemcsak sétálós bújásról szólna... Szerintetek? Nem igazán tudom, hogy mit higgyek vagy mit tegyek... Azt mondjuk tudom, hogy én első személyes talin nem akarok szexet. Amúgy ezt már többször kifejtettem. Szerintetek Ő csak erre megy? Most amerikai emberként magyar egyetemre jön, elvileg miattam, de nekem ez az egész furcsa és nem tudom ezt hova tenni.

2021. júl. 12. 18:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
tuti fekete, arab, vagy valami sötétebb színű ember.. ha te ezt be veszed..
2021. júl. 12. 18:39
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Úgy amerikai, mint én. Legfeljebb jól beszél angolul. 😂
2021. júl. 12. 18:39
 3/17 anonim ***** válasza:
60%

1.: Nyilván hazudik.

2.: Ha viszket, nyugodtan dugd meg a srácot!

3.: Ha színesbőrű, akkor kerüld, mert megalázod vele magad!

2021. júl. 12. 18:40
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Ez valami feka vagy arab lesz.
2021. júl. 12. 18:44
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
csak szexre megy. ne dőlj be
2021. júl. 12. 18:45
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem, fehér srác! Bostonban született. Mindig kamerán beszéltünk. Néha még úgyis, hogy mutatta a város amerikai lobogóit és a várost is. A kilátást az ablakából. Ebben nem hazudott. Pláne, hogy apukája diplomata és ennek könnyen utána tudtam járni. 🙂 Mert van ismerősöm... Szóval ez a része igaz. De a többi furcsa
2021. júl. 12. 18:47
 7/17 anonim ***** válasza:
24%
Hát haver, egy év után örülj, hogy még szóba áll veled. 1 év alatt, ha semmi nem lett volna, én kb nem is beszéltem volna veled.
2021. júl. 12. 18:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha egy évet állítólag várt rád (hahaha), akkor pár randi még belefér neki. Lehet, hogy csak ideugrik egy kirándulásra Bp-re és azalatt le akarja zavarni a menetet. Ha tartósan itt marad, többször is tudtok találkozni.

Amúgy baromi ritka hogy az USÁ-ból valaki ide jöjjön egyetemre, én a helyedben először meggyőződnék róla, hogy tényleg amerikai. Ha ebben hazudott, akkor valószínűleg miden másban is.

2021. júl. 12. 18:52
 9/17 Noren1989 ***** válasza:
30%

Szóval ha külföldi, egyből alâfekszel, mert "van ismerős, megnézte".

Realitàsok: kihasznàl, b: megerőszakol.

Melyiket szeretnéd jobban, vagy csak ennyit vàrsz magadtól?

2021. júl. 12. 18:56
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
igen, normális a maguk oldalán. Náluk az igazi intimitás, hogy beszélgetsz a lelkivilágodról... nálunk a szex lenne az utolsó, vagy volt...
2021. júl. 12. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!