Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek abban a helyzetben, hogy miután eljuttok egy sráccal az ágyig, meglátjátok, hogy mereven kb 9 cm a farka?
Őszinte leszek, én nem feküdnék le vele. Főleg ha még csak alkalmi is lenne. Viszont arra figyelnék, hogy semmiképp se alázzam meg őt, ez szerintem alap. De neki is el kell fogadnia, ha nekem ez kicsi lenne. Szerintem nincs ezzel semmi baj, nem kötelező szexelni, ha valami nem tetszik. Szánalomból főleg nem, meg jaj ha már itt vagyok akkor legyen.. vagy csak mert nem mer valaki nemet mondani, mert kínosnak érzi stb. Bárki bármikor mondhat nemet, nekem is. Én se sértődök meg, ha valakinek nem tetszik pucéran az alakom. Hát ez ilyen, nem tetszhetünk mindenkinek. Mivel ezek tipikusan olyan dolgok, amiket előre az ember nem tud felmérni, ha csak nem mondja el a pasi. Szóval fel kéne fognia itt sok embernek, hogy nem parazst dolog nemet mondani. Persze mindezt nem bunkó módon, hanem normálisan. Tehát nem kineveted meg negatív megjegyzéseket teszel a farkára és hasonlók
N
De amúgy miért ne feküdnél le vele? Max nem fogsz érezni semmit, de legalább kipróbáltad ezt is..
Amúgy a 9 cm mereven már az a kategória, ami behatolásra is szinte alkalmatlan.
#13: a cipőket próbálgatjuk, nem az embereket:)
Mellesleg voltammár kisebb mérettel, nekem nem jött be. Ami annál is kisebb, minek próbáljam ki?
Nem mondtam egy szóval sem, hogy alkalmatlan lenne vagy biztos rossz lenne vele a szex. Mint ahogy látod, sokakat nem zavarna. Csak annyit írtam, hogy én nem szexelnék vele és kész
14
Jójó, de ha már eljutottok az ágyik, mégiscsak van egy erős kölcsönös vonzalom. És pont abban a pillanatban lelépni, ahogy előveszi a farkát, hát nem tudom, valahogy elég fura. Legalább petting legyen akkor.
Nekem volt ilyen pasim, össze is költöztem vele.
Aztán szakítottunk, de nem a farka miatt, hanem mert bunkó volt.
De!
Tényleg jó volt később a normál mérettel találkozni.
#15: ha annyira kicsi és egyszerűen szexet se akarok tőle, akkor nem fogom még kielégíteni vagy szórakozni:D a nem az nem. Hiába pontozott le a sok barom, akkor se kötelező szexelnem, ha nem tetszik valami:)
Hozzáteszem ilyen alkalomból eddig csak 1 volt az életemben. De az a pasi meg is érdemelte hogy ott hagytam, mert egy farok volt
17es
Jójó, csak ez olyan, hogy te le akarsz feküdni egy pasival, már majdnem megtörténik, és aztán közli, hogy húú, csúnya a melled vagy a puncid, és otthagyna. Nem hinném, hogy jólesne.
Ja meg a férfiaknak sem kötelező szexelni, ha lekerül a ruha a nőről és látszik hogy feleslegből bizony van, narancsbőr is van, a mellek meg vannak ereszkedve. Csak szerintem ha már az ágyig eljutottunk akkor valszeg szimpatikus és kívánom is annyira, hogy azért mert nem tökéletes a teste, egyszerűen sarkon forduljak.
Mondom ezt úgy, hogy farokügyileg nem kell szégyenkeznem.
Persze mindenkinek a saját döntése, de ha valaki a nadrág lekerülésének pillanatában a nem várt méret miatt sarkon fordul, ott azért vannak szerintem értékekkel problémák. Aztán megy a panaszkodás egész nap itt hogy a férfiak a farkukat mutogatják. Hát az ilyen nők miatt, akiknek ez az egy dolog számít, azt hiszi az összes hogy minden nő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!