Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket izgat, ha véletlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket izgat, ha véletlen meglátjátok/meghalljátok, hogy párotok maszturbál?

Figyelt kérdés
Az előző kérdés ihlette. Ti zavarba jönnétek, sérelmeznétek, hogy nélkületek fogott bele, vagy izgatónak tartanátok és csatlakoznátok hozzá?
2021. máj. 6. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Én abszolút beszállnèk a buliba.

F

2021. máj. 6. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szükségtelen maszturbálni,ha egyszer itt vagyunk egymásnak.De biztos igen,csatlakoznék hozzá.Egy 8 órás munka időt és a másik haza érkezését azért kibírjuk..:D
2021. máj. 6. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
Nem maszturbál ez tuti , én se. Minek ha együtt is lehetünk??
2021. máj. 6. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Bár megnézhetném egyswzer, hogy kielégíti magát. Imádnám. De ilyen téren elég visszafogtt a csajom.
2021. máj. 6. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Nem. Nem hoz lázba a pasik önkielégítését nézni. Fel-le-fel-le fappfappfapp. Ha egy másodpercet láttál, az összeset láttad.

Felőlem csinálja nyugodtan, de én erre nem fogok felizgulni.

2021. máj. 6. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Még nem jàrtam igy. Zavarba hozna! De az egyik vàgyam, hogy kielégitse magat előttem. Sajnos ő az ötletet nem dijjzza.
2021. máj. 6. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Nőként bejönne, de nem tudom mit csinálnék.

Szívem szerint beszállnék, de annyot magyarázták (korábbi ilyen jellegű kérdések alatt), hogy ez a férfiaknak mennyire fontos meg privát dolog, hogy lehet csak kimennék és elintézném amit muszáj.

Fordított helyzetben meg bejönne ha a párom beszállna, de az nem ha csak nézne.

2021. máj. 7. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!