Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez a bugyi eladás dolog hogy működik?
Pár hete töltöttem be a 18-at, és lehet ez fura, de még sosem hallottam erről a bugyi eladásos dologról. Hogy működik ez? Le tudná valaki vezetni az egész folyamatot? Olyan válaszolónak is örülnék, akinek már van tapasztalata ilyesmiben. (Picit hülye kérdés, elnézést!)
18F
Egyszer kétszer adtam már el, szóval nem ebből élek
Azok úgy voltak, hogy beszélgettünk online, felhozta a témát, én belementem (ha semmi extra gusztustalan kérése nem volt), aztán találkoztunk, én előtte levettem a bugyit (szoknya alól, takarva), ő fizetett és kész
Egyszer pedig tök spontán volt, egyik este barátnőmmel sétáltunk haza, megállított minket egy srác, hogy megvenné a bugyinkat, én meg odaadtam neki
Egy időben eladtam párat neten. Egy ezzel foglalkozó fórumon.
Kértek bizonyítékot nyilván, hogy tényleg nálam van a bugyi és valós időben készült a kép, 1-2 napig hordanom kellett. Utalták a pénzt (5-6 ezer darabjáért) és feladtam postán.
Fura érzés volt, de jól jött az az "ingyen pénz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!