Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik adtok/adtatok már el használt fehérneműt, a személyes találkozás mennyire rizikós?
Sziasztok!
Egyetemista lány vagyok, kicsit szorult anyagi helyzetben, így úgy gondoltam kipróbálom ezt a lehetőséget is. A posta kevésbé tűnik jó ötletnek, mivel hogy nincs bevételem, így bankszámlaszámom sincs jelenleg ahova utalni lehetne. Ezért is gondoltam a személyes átvételre, azonban tartok tőle, hogy több veszélyt rejt magában, ha személyesen találkozom a vevőkkel. Aki ebben rutinos, hogy szokta ezt kezelni?
Csak gondolj bele, hogy milyen beteg az aki ezt megveszi. Szerintem nem akarsz ilyenekkel találkozni.
Mondjuk postánál meg ott a neved és címed.
Nerm tudom mennyit fizetnek ezért, de én biztos más megoldást keresnék az anyagi helyzetem javítására.
De nem ez volt a kérdés, tudom, ahogy az sem,hogy számomra is elképzelhetetlen,hogy fősulisként, főleg koleszosként,hogy-hogy nincs bankszámlád?
És ha pótvizsgázol és vizsgadíjat kell utalni?Vagy sosem kaptál ösztöndíjat?
Számomra ez fura.
DE: én a helyedben semmiképpen nem találkoznék az illetővel. A boltos sztori jónak tűnik, ha van ilyen lehetőséged, bár fennállhat,hogy bonyodalmas lesz az átadás mert mi van pl. ha nem akar fizetni?
Utánvéttel postázd. Bár ott meg kiderül a címed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!