Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mikor engedtétek meg először (hány évesen) pasinak hogy megfogja a melleteket? Párotok volt vagy csak ismerős?
17 évesen a páromnak.
Nem voltam kisrib@nnc aki visszajelzéseket várt idegenektől azáltal, hogy mellemet fogdossák.
15 évesen (majdnem 16) történt, kilencedikes osztálykiránduláson.
Volt egy "könnyűvérű" barátnőm, ami átment a szálláson az egyik fiús szobába, én meg mentem vele. Egy darabig csak beszélgetés volt, aztán bemászott az egyik fiú ágyába. Én meg olyan hülyén éreztem magam, és nem tudom miért, de én is befeküdtem egy fiú mellé. Én egészen addig semmiféle szexiális dolgot nem akartam csinálni, max annyit tudtam volna elképzelni, hogy a plátói szerelmemet megölelem, úgyhogy nem tudom miért tettem ezt meg. :D A fiú az a tipikus stréber srác volt.
Ugye melléfeküdtem, kicsit simogattuk egymást és a mellemet is megfogta. Csókolóztunk is, mindkettőnknek az volt az első. Nekem nem tetszett a csók, túl sok volt a nyelv és a nyál. XD Szexelni is akart, de hát ugye egy olyan szobában voltunk, ahol mások is voltak, meg az már tényleg túl sok lett volna...
Persze utána a fél osztály csesztetett minket, mi meg a további 3 évben elkerültük egymást, egymásra se néztünk.
Utólag jó visszaemlékezni rá, meg a srác is egy zseni, büszke vagyok rá, hogy ilyen okos fiúval csókolóztam először. :) Onnantól kezdve már nem egy aszexuális kislány voltam, hanem egyre inkább felébredt bennem a szenvedély és vágy.
Ballagás óta (7 éve) nem is találkoztunk, pedig most már teljesíteném a régi kérését. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!