Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már hogy egy haver, ismerős pasi hajtott rátok és inkább lerendeztétek gyorsan szexben csak hogy hagyjon már békén, akadjon le rólatok? Hol és hogyan?
“lerendeztétek gyorsan szexben“
Ennyire hülye nem lehetsz, hogy ez szerinted így működik. 😀
Ezeket elküldöm az édes anyjukba és ennyi. L.
Volt ilyen igen. Barátomnak az öccse hajtott rám. Rettentő kellemetlen volt. Eltűntek bugyijaim ha ott voltam és levettem. Rendszeresen rám nyitott zuhanyzás közben, stb. Barátomnak nem akartam mondani mert nem akartam h én rontsam meg a viszonyukat.
Barátomnak kedveskedni akartam valamivel egyiknap és átmentem. Tudtam h nem lesz náluk senki, de ott volt az öccse. Mondtam neki, hogy menjen már el egy pár órára adok neki pénzt mozira vagy valami, csak most lenne valami fontos és nem akart. Teljesen kiakasztott, mert elterveztem már meg megígértem barátomnak is h lesz valami. A végén mondtam neki h leszopom, ha elhúz most és békén hagy a jövőben. Elmenni elment akkor, de nem lett jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!