Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumival mindig élvezhetetlen a szex vagy csak nekem ?
#8 Ne szomorkodj csak trollkodok nagyon intenzíven. :P
Szerinted levenném a gumit, hogy elkapjak valamit?
Nem vagyok bolond. 😏
14-es:
És te elfogadod, hogy az összes többi védekezési mód a nőn múlik? Elfogadod, hogy hormont kell szedni, felhelyeztetni spirált, injekciót adatni, vagy pesszáriummal és spermiciddel bajlódni és még aggódni, hogy minden hat-e jól van-e felhelyezve?
Mert már bocs, de én rohadtul nem fogadom ezt el. Az egészségem többet ér, mint egy férfi hisztije, mert jelenleg még mindig én és a többi nő dönti el, hogy akar-e szexelni és kivel (férfiak nehezebben találnak szexpartnert) és nyilván nem egy picsogó gyereket fogunk választani aki nem visel el egy óvszert... ami nem mellesleg már ezer méretbe kapható és már bocs, de nekem húsvér férfiak mondták, hogy nem zavaró annyira, mint amennyire hisztiznek érte, amennyiben jó típust választanak.
#15. Én egyetértek a 14. válaszolóval…
Ő sem azt mondta, hogy nem veszi fel a gumit, csak hogy megdöbbenti hogy nem fogadják el ezt a tényt a nők.
Engem ugyan nem döbbent meg, de idegel az az aljas hazugság amikor azt mondják hogy ugyanolyan gumival.
Nem, egy kicsit sem hasonlít.
Nyúlj a szádba vagy puncidba ujjal, majd gumikesztyűben.
Ilyen komoly a különbség…
Ettől még fel veszem az óvszert, mert az egyetlen megbízható védekezési stratégia, de ennyi.
Az igazság meg az, hogy többszáz százalékkal visszavesz az élményből.
Aki meg pasi létére sem érzi ezt, az valószínűleg eleve teljesen érzéketlen makkal rendelkezik…
Talán körül is van metélve.
Amikor vagy 2 éven át szingli voltam és úgy cserélgettem a csajokat, mint más a zoknit, annyira hozzászoktam a gumihoz, hogy aztán újra nélküle egyenesen fura volt.
A sors iróniája, hogy én mindig vigyáztam az egészségemre, és amikor nagy ritkán gumi nélkül volt valami, el is kaptam valamit (nem kell aggódni, midnrn
...minden gyógyítható volt).
Véletlenül elment az üzenet befejezetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!