Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gumival mindig élvezhetetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumival mindig élvezhetetlen a szex vagy csak nekem ?

Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 08:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
Nekem is.
2021. júl. 12. 08:14
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Élvezhetetlen én sunyi módon le szoktam venni dugás közben. :D
2021. júl. 12. 08:21
 3/19 anonim ***** válasza:
36%
Nincs vele bajom, kicsit nehezebb elmenni, de mikor a csaj elmegy, leveszem es megoldjuk mashogy.
2021. júl. 12. 08:25
 4/19 anonim ***** válasza:
62%

2-es:

Remélem ez csak egy vicc akart lenni... most nem magadat degradálod le, hanem az egész férfi társadalom kap egy megítélést általad.

2021. júl. 12. 08:27
 5/19 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a legtöbb férfi azért gondolja ezt, mert vagy érzéketlenebb a makkja, vagy pedig rossz gumimérettel próbálkozik.

Én esküszöm szinte észrevehetetlen, amikor rajtam van, viszont azt hozzá kell tennem, hogy méretben nagyon megfelelő.

2021. júl. 12. 08:34
 6/19 anonim ***** válasza:
45%
#4 A férfi társadalmat nem egy ember aljas tettei alapján fogják megítélni.
2021. júl. 12. 08:43
 7/19 anonim ***** válasza:
44%
Nekem is élvezhetetlen. Az se mindegy hogy az ember meztelen, vagy búvárruhában fürdik.
2021. júl. 12. 08:44
 8/19 anonim ***** válasza:
80%

6-os: Csakhogy nem ő az egyetlen ilyen, és szar dolog ilyen aljas dolgokról hallani. De az, hogy valaki konkrétan még be is ismeri, méginkább elszomorít.

Többnyire ezért is megy bele kevés nő szexkapcsolatba vagy egyéjszakásba.

2021. júl. 12. 08:46
 9/19 anonim ***** válasza:
75%

Bezzeg más kérdések alatt meg nyomja a szentet a csávó, hogy Ő mennyire tiszteli és megbecsüli a nőket.

Felismerem a stílusát, meg a pipáit.

2021. júl. 12. 08:50
 10/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem élvezhetetlen, felveszem a biztonságért, és inkább húzok én gumit, minthogy fogamzásgátlót szedjen, ami a nők teljes hormonháztartását felborítják. De gumi nélkül teljesen más világ. F
2021. júl. 12. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!