Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti,hogy szeretitek a pasitok popóját?Borotválva vagy szőrösen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 20:39
1/9 anonim válasza:
Jézusom, felnőtt férfiakról beszélsz,milyen popó? 😅
Amúgy meg nekem jó mindkettő, ha viszont szeretné hogy kényeztessem akkor borotválja le. Ha nem, akkor aztán mindegy.
24l
2/9 anonim válasza:
Nem szőrös neki alapból sem. Csak ilyen világos észre verhetetlen pihe szőrök vannak. Ha szőrös lenne, azért az zavarna, ha szedné, az meg bökne, szóval tökéletes így.
3/9 anonim válasza:
Inkább legyen természetes ott. Faroknál meg trimmelve. Szerintem fura, ha rgy pasi borotválja a fenekét, na meg sokszor a farpofák is szőrösek, akkor szedje le azt is? Vagy akkor legyen felemás?:D meg nagyon kellemetlen mikor borostás kezd lenni odalent, szúr dörzsöl stb. Szerintem hagyja úgy ahogy van
4/9 anonim válasza:
Férfinek nincs popója, hacsak nem búzi!
5/9 anonim válasza:
1: legyél a szerelmem, te istennő. :D
6/9 anonim válasza:
Szőrös mindene tetőtől-talpig, viccesen venné ki magát ha nyírná😆
Amúgy meg nem érdekel, nem a feneke lyukát nézegetem.
7/9 anonim válasza:
Pont úgy ahogy 1-es írja. Ahol szeretné hogy nyalogassam (farok, zacsi, fenék, mellbimbó, bármi...) ott ne legyen szőr. Nekem sincs, én sem várom el, hogy a szőrömet nyalogassa, szedegesse a fogai közül...
8/9 anonim válasza:
1/7-es szerettek popót is nyalni?:$
9/9 anonim válasza:
Persze, hozzá tartozik az orális szexhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!