Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy szeretitek ha a partnereteknek le van borotválva simára oda lenn vagy ha nem?
Figyelt kérdés
Leszbikus kategória!2020. aug. 25. 15:41
A kérdező szavazást indított:
Borotvált
Borotválatlan
38 szavazat
1/12 anonim válasza:
Parom csikot hagy meg, nagyon bejon nekem igy.
2/12 anonim válasza:
Nem zavarná,ha meghagyná teljesen,bejönne úgy is,de a nyalás miatt legyen totál csupasz.
5/12 anonim válasza:
Legyünk mindketten teljesen meztelenek odalent!
6/12 anonim válasza:
Ha szőrös vagy szőrtelen, nekem mindenhogy tetszik a barátnőmön:)
7/12 anonim válasza:
Csupasz,de még a parányi borosta azért belefér.:)
8/12 anonim válasza:
Mindketten a teljesen csupaszt szeretjük :) izgat minket a puhaság a és a kislányossága :)
9/12 anonim válasza:
Orális szempontból kényelmesebb ha "tiszta a terep" meg élményben is jobb, de látványra tetszik akárhogyan.
10/12 anonim válasza:
Látványra, érintésre a teljesen szőrtelen a legjobb. A szőrös, de rövidre vágott részemről nem zavaró, a mintás viszont nem tetszik. Nekem az olyan erőltetett divathajsza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!