Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy ha elég nedves vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha elég nedves vagyok biztos, hogy sikerül betennie?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok. (21)

Csak egy egyéjszakás kaland, de lehet lesz több is mert jól érezzük magunkat.

Megujjazott és azt sem tudtam teljesen élvezni, mintha extra szűk lennék.

Ha nagyon nedves vagyok ez nem akadály?

Félek, hogy fájna..

2021. júl. 11. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne egy egyestés szexnél veszítsd el, ordít, hogy tiszta görcs vagy, nem tudnál lazítani. Betenni talán betenné, de fájna. Kell ez neked?
2021. júl. 11. 06:54
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Adom az első válaszolót, nagyon stresszesnek hangzol. Szerintem úgy lenne a legjobb és legkönnyebb, ha olyannal veszítenéd el, akit tényleg szeretsz, bár én nem állítalak meg.
2021. júl. 11. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel már eleve ráparáztál, így szinte 99,9% hogy fájni fog. Nem egy egyéjszakásban kellene elveszíteni a szüzességed.
2021. júl. 11. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rá stresszelsz így persze hogy fájna. Szerintem inkább keresd meg azt akit szeretni is fogsz és vele próbáld meg az még nagyobb élvezet lenne és akkor nem rá görcsölnél hanem jönne magától
2021. júl. 11. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Először azt gondoltam, hogy ehhez az is kell, hogy a hímvessző eléggé merev legyen, de látom, hogy itt nálad lehet a probléma.

Én is azt ajánlom, amit előttem írtak: olyannal veszítsd el, akit (akkor) tiszta szívből szeretsz. Magad is kívánni fogod, mert már el vagy lazulva.

Persze, az első behatolás (magának a szűzhártyának az elszakítása) általában kicsit fáj, de ennél sokkal nagyobb fájdalmak is vannak. Olvastam egy-két választ, ahol a lány azt írta, hogy nem fájt neki és alig-alig vérzett. Olvastam ennek az ellenkezőjét is. Millió már elvesztették és túlélték, utána pedig jól esett nekik a szex.

2021. júl. 11. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!