Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szőkés vörös haj tetszik nektek egy pasin?
Figyelt kérdés
Vagy kizáró ok lenne? Komoly kapcsolatra bele mennetek egy ilyen pasival, vagy nem lenyeg ez?
Korod is írd le.
2021. júl. 10. 20:47
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem lényeg a hajszín. Nem az alapján mondod meg h tetszik e valaki 18/l
2/10 anonim válasza:
Nem igazán tetszik, de nem is kizáró ok. Az összkép a lényeg, hogy valamivel megfogjon.
7/10 anonim válasza:
Egész életemben imádtam😍mindig bolondnak néztek az emberek mikor azt mondtam, hogy szeretem a vöröseket. Ha meg egy férfinak vöröses a szakálla na az a legjobb 22/L
8/10 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen, a Férfi számít aki az adott hajszínhez tartozik.
9/10 anonim válasza:
Az, hogy akarok-e valakivel komoly kapcsolatot, az egyáltalán nem függ a hajszíntől.
Ettől függetlenül oda vagyok a vörös férfiakért, szerintem nagyon szépek, főleg ha szeplősek is. :) Mindig megbámulom ha látok egyet, bár igyekszem nem feltűnően csinálni. :D
10/10 anonim válasza:
Kivetel leszek
De nekem nem kell voros pasi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!