Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan maradjak tőke érzelmileg távol?
Figyelt kérdés
Van egy idősebb férfi nálam, akivel eddig vokt kaocsolatom (szexualis is) én szerelmes voltam belé, és talán most is. Csak úgy érzem, hogy már ennek vége kellene hogy legyen. Csak nem tudom hogy maradhatnék tőle távol :( mindig mikor neglátom meg szeretném ölelni..
22L
2021. júl. 10. 20:42
1/6 anonim válasza:
A legjobb amit tehetsz:
Megtanulsz írni.
2/6 anonim válasza:
Tartsd magad távol tőle és idővel elmúlik:)
N
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi telóról írtam.
2021. júl. 10. 21:27
4/6 anonim válasza:
Mások is telóról írnak és mégis tudnak helyesen 🤷♂️
5/6 anonim válasza:
Kihasznált egy idősebb férfi. Nem sokat érsz.
6/6 anonim válasza:
Kutyaharapást szőrivel... a még profibbaknak tudatos önvizsgálat (miért is fogott meg), az érzelemfüggőségi csapdahelyzetek elkerülése, de ez már haladó szint. Szóval inkább próbáld az első verziót, próbálj olyan társat találni akihez érzelmileg kölcsönösen kötődni tudtok ne a felesleges köröket fusd újra meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!