Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mindenkinek ilyan vaskos töke?
Figyelt kérdés
nézem a képeket és azt kell mondjam 15 centi felett gyakorlatilag olyan vaskossággal párosul a legtöbb, hogy az hihetetlen.2021. jún. 30. 12:44
1/17 anonim válasza:
Na hát jó nekik. Az enyém pl pont 15 cm, és alig 4 cm a vastagsága csak.
2/17 A kérdező kommentje:
üdv a csapatban, sajnos állandó jelleggel elképzelem ahogy a barátnőm puncija feszülne egy jó vastag faroktól, miközben kéjes arcokat vág.
2021. jún. 30. 12:46
3/17 anonim válasza:
A fqszomnak nem lehet már végre felfogni, hogy tök = here.
Valaki töketlen = herélt, impotens (átvitt értelemben is).
Kakastöke pörkölt a kakas heréjéből készül.
Tökön rúgnak = herén rúgnak (az fáj igazán, nem az, ha fqszon).
Valaki szőrös tökű = szőrös a heréje (kemény csávókra mondják).
Elkapom/megszorongatom a tökeidet = a heréiddel teszem, mert az fáj, a farkad hiába szorongatom, az még akár jól is eshet.
4/17 anonim válasza:
ez vagy a photoshop mindent elsöprő hatalmának tudható be vagy én vagyok a rendszerhiba. nekem 18-19 körül van, de egyáltalán nem vaskos. sőt. így inkább ceruza arányaim vannak, mint szivar. pedig a nők állítólag jobban helyezik a vastagságot, mint a hosszt. hát, ez van.
6/17 A kérdező kommentje:
persze, hogy a vastagot szeretik, azért vannak oda sajnos. dehát ez ilyen, ezen változtatni nem tudunk
2021. jún. 30. 13:05
7/17 anonim válasza:
Ezért felesleges nyavalyogni rajta, mert nem tudsz rajta változtatni. Azzal kell vilàgbajnok módon kúrni, ami a lábad közt van. És akkor konkrétan szerelmes lesz a farkadba a lány, pont abba hosszba és szélességbe, amitől üveges szemmel nézi a plafont a 3. orgazmus után, és szqrni fog a másik férfi vastagabb vagy hosszabb farkára. Ezt kéne megérteni.
8/17 anonim válasza:
Nekem meg az a bajom, hogy lehetne hosszabb, mert vaskosnak egèsz vaskos, de csak M-es a hossza, és a végén meg túlméretes a makk. Most akkor vágjam le bánatomban?
9/17 A kérdező kommentje:
a hossz csak vizualisan szamit
2021. jún. 30. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!