Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már részetek támogatói kapcsolatban? Meséltek róla?
1-es vagyok!
Lemaradt, hogy én voltam a támogató! Ffi
Élőben ismertem meg, nem klasszikus támogatói kapcsolat volt. Hanem egy szeretőm, akinek nem volt túl jó az anyagi helyzete, így mivel megtehettem időnként segítettem neki kisebb-nagyobb összegekkel, illetve ezt-azt vettem neki. Akkor hanyagoltam a dolgot, amikor elkezdett "profi" golddiggerbe/sugarbabybe átmenni és közölte akkor lesz szex, ha veszek neki új mosógépet. S kezdtem úgy érezni, hogy a story egyre inkább csak a pénzemről szól.
Netről a puncsról és hasonló oldalakról találni fogsz, de a fenti jelenséggel fogsz találkozni - egyedül a pénzed lesz neki fontos, csak egy behelyettesíthető elem leszel a képletben. Addig tart a dolog amíg szépen tejeled a kialkudott árat + megpróbál még időnként ezzel-azzal lehúzni. Ár függvénye milyet találsz, de a jobb minőségű sugarbabyk kitartása nem olcsó mulatság. Havi 100k körüli összegért csak profi prostit találsz aki simán csak balekokat keres akiket havi fix lével is leránthat, de amúgy a rosszlányokon is hirdeti magát menetenként 15-20k-ért.
puncsról ismertem meg
heti 2x találkoztunk, alkalmanként 2-3 ora volt kb egy megbeszélt összegért, havi kb 160e
eszre vette, hogy beleszerettem es abba maradt a támogatás
utana en leptem, mert hazas volt
kb fel evig tartott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!