Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti hogy reagálnátok ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy reagálnátok ?

Figyelt kérdés
Hogy reagálnátok le ha a pasitok szólna hogy a puncit borotváljátok mert a srácnak nem tul bizalomgerjeszto a szőrös punci
2021. júl. 10. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
nekem leszedi a pasim
2021. júl. 10. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

A páromnak szóltam egyszer emiatt. Ő azonnal kirohant leborotválni, 5 perc után berontott az ajtón, bebeugrott az ágyba és megjegyezte hogy most akkor már nekieshetek és nincs kifogás 😂

Nem sértődött meg egy kicsit sem.

Ebből is látszik hogy intelligens nő.

2021. júl. 10. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

Azért borotválom, mert nekem így tetszik és kényelmes. De ha szőrösen szeretném hagyni, akkor nem szedném le a kedvéért. Aki emiatt utasítana vissza, hát ez van.. hadd döntse el mindenki hogyan kényelmes neki ott lent :D

24L

2021. júl. 10. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Megkérdezem mindig kapcsolat előtt, hogy mit preferál.
2021. júl. 10. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha amúgy szőrös típus lennék és megkéri hogy borotváljam le, akkor nemet mondanék természetesen. Hisz valami oka van, hogy szőrös, tehát nem borotválgatnám össze vissza valaki miatt. Nem a pasi határozza meg milyen legyen. Szerintem aki szőr párti, az ritka esetben válna meg tőle valaki más kedvéért.

Ha meg olyat mondana a párom, hogy nem túl bizalomgerjesztő a puncim, akkor kivágnám a picsbe:D

Ha valaki így ismer meg, akkor az fogadjon rl ilyennek. Ha nem tetszik neki, egyetlen alkalommal felvetheti hogy változtassak, de ha nemet mondok akkor fogadja el és ne hozza fel többször. Ha ennyire nem tetszik, keressen mást. Akkor az nem is igazi szeretet/szerelem, így nagy veszteség

(De ez engem nem érint, mivel mindig csupasz voltam. De ha valaki arra kérne, hogy legyek szőrös, ugyanezt gondolnám amit leírtam fent)

2021. júl. 10. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy alkalommal szerintem belefér hogy kipróbálni milyen ha olyanra hagyja/borotválja az ember mint amit a párja kér (mind1 hogy csupaszt vagy szőröset szeretne), de hosszútávon olyan megoldás kell, ami mindkettőjüknek elfogadható.

Ami nem mindegy az az, hogy hogy kéri, ha azt mondja hogy "fújbmeg, undorító az ott lent, tüntesd el" akkor nem lesz gondja vele mert többet nem látja. Ha úgy kéri, hogy "figyelj, mi lenne ha ilyenre meg olyanra borotválnád próbaképp", akkor szívesen kipróbálom a kedvéért.

2021. júl. 10. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem természetes és teljesen jó az úgy ahogy van...
2021. nov. 10. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem nem kell kérnie.

Jó az csupaszon.

2021. nov. 11. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!