Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit reagálnátok ha első alkalomkor a pasinak erősen sárga foltos lenne elől az alsó gatyája?
Ez most azt akarja jelenteni hogy a fenekénél olyan?
Kicsit kiábrándító lenne, de smúgy ha belegondolsz előfordulhat ilyen. Ha pl munkából jön vagy buliból megy haza valakivel a srác, fél vagy egész nap rajta volt már az a gatya, simán lehe sajnos, hogy van egy kis folt ott hátul. Még nőknél is előfordul bugyin, főleg a bevágósoknál pl tanga.
Persze én azért úgy vagyok ezzel, hogy nem igazán szeretek úgy szexelni, hogy előtte nem zuhanyoztam. És az első alkalom előtt biztosan még jobban odafigyelnék, tetőtöl talpig megmosakodnék. Ez talán elvárható mindenkitől, főleg ha otthonról jön és ilyenkor vegyen már tiszta alsót.
Csak azt mondom nem mindig megoldható hogy zuhanyozton vagy átöltözzön az ember
Mellesleg valószínűleg a legtöbb embernek fel se tűnne, hisz ilyenkor általában csak lerángatod az alsót a partneredről és bedobod a sarokba. Max másnap reggel mikor keresed a saját cuccaid, akkor látod meg világosban hogy nem volt tiszta az az alsó:D
N
Lehangoló!
Ahogy a szakadt/büdös alsógatya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!