Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha innentől kezdve lehetőség lenne arra, hogy valami módon minden férfi dákójának méretét megtudhatjátok, hogy választanátok társat?
Figyelt kérdés
Most mindegy, hogy hogy, de ha lenne erre valami kütyü, vagy 6. érzék.2021. júl. 10. 09:16
21/22 anonim válasza:
Érdekes hogy egyesek így vannak vele hogy jó lenne előre tudni. Szerintem sokkal jobb az amikor fogalmad sincs hogy mire számíts mikor belevagtok. Mármint így újdonság. Ha meg tudom előre hogy mi van benne....
Szóval én nem akarnám előre leloni a poént ha csalódás ér ha nem.
22/22 anonim válasza:
21, Ha étterembe mész, akkor úgy jobb ha megnézed az értékeléseket előre és jó helyre mész vagy úgy vagy vele, hogy legyen meglepetés? A szaron általában senki nem szeret meglepődni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!