Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szereti a megalázást, bántalmazást, lányok ti?
Én is elég beteg vagyok, nagyon klikkelek vele. Imádom megalázni, szolgámmá tenni, és teljesen irányítani. De nekem abszurdnak hangzik, hogy imádja a megalázást, kéri a verést, hogy igazságosan büntessem meg. Ököllel. Azt is akarja, hogy akkor is használjam a testét, ha neki az már fáj.
Ami elgondolkodtatott, hogy azt mondta, az idegességemet nyugodtan vezessem le rajta.
Vannak ilyen nők, akik bántalmazói kapcsolatban vannak. Úgy érzem ők ugyanezt érzik, ugyanúgy akarják, mert megérdemeltnek érzik, csak nem mondják ki tudatosan, ez a nő pedig tudatában van ennek a vágyainak, és kimondja.
Lányok, ti vagytok így ezzel? Szeretitek ezeket? Amikor bántanak titeket, akkor nagyobb az élvezeti faktor, mint a fájdalmi? Ilyenkor mit éltek át pontosan, miért jó ez nektek? Fiúk is írhatnak tapasztalatokat, ha van nekik.
Nem érdekelnek olyan válaszok, hogy ez jaj de beteg, meg hasonlók. Gyakorikérdéseken ideje megszokni, h beteg emberek vannak.
A BÁNTALMAZÓ KAPCSOLAT ÉS A BDSM NEM UGYANAZ.
Amit ti csináltok, az konszenzuson alapul. Gondolom, ha kimondaná a menekülőszót, te azt tiszteletben tartanád. Ez egy fétis.
A bántalmazó kapcsolatban a bántalmazó felet nem érdeklik a másik határai. Ez nem fétis, hanem egy megfélemlítésen alapuló, leuraló undormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!