Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm szereti a megalázás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szereti a megalázást, bántalmazást, lányok ti?

Figyelt kérdés

Én is elég beteg vagyok, nagyon klikkelek vele. Imádom megalázni, szolgámmá tenni, és teljesen irányítani. De nekem abszurdnak hangzik, hogy imádja a megalázást, kéri a verést, hogy igazságosan büntessem meg. Ököllel. Azt is akarja, hogy akkor is használjam a testét, ha neki az már fáj.

Ami elgondolkodtatott, hogy azt mondta, az idegességemet nyugodtan vezessem le rajta.

Vannak ilyen nők, akik bántalmazói kapcsolatban vannak. Úgy érzem ők ugyanezt érzik, ugyanúgy akarják, mert megérdemeltnek érzik, csak nem mondják ki tudatosan, ez a nő pedig tudatában van ennek a vágyainak, és kimondja.

Lányok, ti vagytok így ezzel? Szeretitek ezeket? Amikor bántanak titeket, akkor nagyobb az élvezeti faktor, mint a fájdalmi? Ilyenkor mit éltek át pontosan, miért jó ez nektek? Fiúk is írhatnak tapasztalatokat, ha van nekik.

Nem érdekelnek olyan válaszok, hogy ez jaj de beteg, meg hasonlók. Gyakorikérdéseken ideje megszokni, h beteg emberek vannak.

2021. júl. 10. 05:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Undorító, megalázó! Nekem nem jön be, ha felverik rám a lila-kék-zöld 50 árnyalatát! Nem ítélem el azt aki erre vágyik, inkább sajnálom, mert nem tudja milyen jó érzés, amikkr egy férfi gyengéden, de határozottan nyúl hozzá, nem tudja milyen ha szeretik. Én speciel az a fajta lány vagyok, aki szereti, ha hercegnőként bánnam vele. Nekem jobban bejön a gyengédség, és az, ha a férjem a tenyerén hordoz. Nem tudom mi a jó fájdalomban....
2021. júl. 10. 06:05
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Az, hogy kattosak vagytok és nektek ez a jó, az egy dolog.

De én pl. nem élveztem mikor az exem szinte ájulásig ütötte a fejem majd még meg is erőszakolt, csak mert összepakoltam a holmimat és szakítottam vele. 🤷‍♀️

2021. júl. 10. 06:15
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
A bantalmazo kapcsolatnak nem az az alapja hogy a no elvezi a veres vagy a megalazast, hanem az hogy erzelmileg kotidik, mert a pasi beha jol viselkedik, illetve mert anyagiak, gyerek miatt nem tud kilepni a kapcsolatbol.
2021. júl. 10. 07:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, szerintem alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában. A bántalmwzó kapcsolat alapja nem a szado és mazochizmus. Egyszerűen a gyengébb fél annyira kötődik érzelmileg, vagy olyan szinten van leépítve önbizalmilag, hogy nem meri elhagyni a rossz partnert.

Valamint felhívnám rá a figyelmed, hogyccsak azért, mert sok itt a "beteg", még senkinek sem kötelessége ezt tolerálni. Nem is fogják/fogjuk, mert egy olyan kérdesre nem lehet választ adni, ami az emberek, ez esetben a nők nagy százalékára nem igaz, de amellett még provokatív is.

2021. júl. 10. 07:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszként volt ilyen pasim. Azért hagytam, mert annyira gyűlöltem magam, hogy azt gondoltam, megérdemlem. Senki se tudna szeretni, még a szüleim és a pasim is gyűlölnek. Azért bíztattam, hogy üssön nagyobbat, mert reméltem, hogy végre agyonver és meghalok. Még az öngyilkossághoz is gyáva voltam. Aztán persze majdnem sikerült, egy nagy adag altatóval. Ma se értem, hogy miért hívott nekem mentőt. Mindketten jobban jártunk volna. Az orvos hivatalból feljelentést tett. Ezzel persze véget ért a románc, és a kórházból már nem volt hova mennem. Annyi volt a szerencsém, hogy az ofőm intézett nekem kolesz szobát. Érettségiig ott tudtam maradni.
2021. júl. 10. 07:23
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem
2021. júl. 10. 08:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem jön be. Na megyek hányni!!!!
2021. júl. 10. 09:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek

Kérdező

"Nem érdekelnek olyan válaszok, hogy ez jaj de beteg, meg hasonlók. Gyakorikérdéseken ideje megszokni, h beteg emberek vannak."

Pont az a baj, hogy egyre több ilyen kérdés van, lassan a beteg kisebbség lesz a többség.

Nem kéne elnézni, lassan tönkre megy az oldal,és csak beteg emberek jönnek ide.

Akkor mi marad a normálisnak?

2021. júl. 10. 09:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ami a barátnődnek van az nem igazán egy fétis. Inkább egy nagyon súlyos mentális álapot, vagy rosszabb esetben több súlyos lelki/mentális probléma egyszerre, aminek nagyon húzós következményei lehetnek hosszú távon, ha kezeletlenül marad, pl. Anorexia, öngyilkosság és vidám barátaik.

Ha kiváncsi vagy a válaszomra, ha nem, ez nem játék. Én a helyében sürgősen felkeresnék egy szakembert.

2021. júl. 10. 14:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

9-esnek igaza van, ha érdekel téged a lány, közlöd vele, hogy sajnos mentálisan nincs rendben éscpróbáljon orvost felkeresni. Avagy önző leszel és továbbra is kihasználod.

Most kiderül mennyi benned az emberség...

2021. júl. 10. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!