Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzeket nem vállalnak a prostik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzeket nem vállalnak a prostik?

Figyelt kérdés

30 éves szűz férfi vagyok és a héten szerettem volna prostihoz menni. Felhívtam őt, nálam volt a pénz, egész kedves volt velem amíg el nem mondtam neki 30 éves létemre szűz vagyok ott talált kifogást és letette. Ha ők sem vállalnak hol veszítsem el?

Nemfogom azt hazudni szexeltem már amikor lehet fel sem áll, vagy lehet 1 perc alatt elélvezek. Akarom tudja a prosti és a rendes nő is, hogy mire számítson.

2021. júl. 9. 19:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

1) NE mondd el, hogy szűz vagy.

2) Keress olyan hirdetőt, amelyik vállal szűztelenítést.

De komolyan, több hirdetőnél is ki van írva, hogy "szüzességelvétel". Melyik településen keresel prostit? Esküszöm, megnézem én neked a kínálatot, és privátban linkelek neked olyan adatlapokat, amelyek számodra megfelelőek lehetnek.

2021. júl. 11. 11:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Na megvolt a szűztelenítés? Mesélj
2021. júl. 25. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!