Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik női youtuberrel feküdnétek le legszívesebben?
Figyelt kérdés
1. iJustine
2. SSSniperWolf
https://www.youtube.com/watch?v=U-s2CorLWws
3. Pokimane
4. Alexandra Botez
2021. júl. 9. 19:07
A kérdező szavazást indított:
iJustine
SSSniperWolf
Pokimane
Alexandra Botez
26 szavazat
1/8 anonim válasza:
Szőkékre bukok de az első nem tetszik, egyértelműen az utolsó nálam a befutó.
3/8 anonim válasza:
TS Sienna Grace
Tudtommal YouTube karrierbe fogott már ő is
4/8 anonim válasza:
Papp Barbara aka BarbarASMR, EmTaylor ASMR, Anit ASMR, hormonmentes, Noraspiration, Libelle ASMR.
5/8 anonim válasza:
Hármas 😁
Hs van hasonló csaj itt akkor írjon 😘
7/8 anonim válasza:
Épp vagy egy órája néztem BotezLive videót becsszó :D Ettől a nőtől rendkívül vallásos hangulatban vagyok, mert ilyen gyönyörű csajt csak Isten teremthet. Ha megdönthetném, akár meg is dögölhetnék, mert ilyen csajom a büdös életben nem lesz. Éppen ezért nem is őt, hanem Alex Zedrát választanám. Vagy Fiona Bones-t...
8/8 A kérdező kommentje:
Vacilláltam hogy őt rakjam e be a szavazásba vagy a testvérét (ő is jó bőr). Alexandrával valahogy változatosabb a választék.
2021. júl. 9. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!