Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszik a Findom? Financial domination.
Mivel én sub vagyok, engem inkább az izgat, ha a domináns ad nekem pénzt és ekölthetem amire akarom. Ezzel is kifejezve a dominanciáját (mármint az anyagi gondoskodással), hisz akitől pénzt kapsz, az valamiféleképpen feletted áll
N
3) "Mivel én sub vagyok, engem inkább az izgat, ha a domináns ad nekem pénzt és ekölthetem amire akarom. Ezzel is kifejezve a dominanciáját (mármint az anyagi gondoskodással), hisz akitől pénzt kapsz, az valamiféleképpen feletted áll" <-- Mint FI dom teljes mértékben egyetértek veled, és nálam bevált szokás. Eddig minden esetben ha a sub kifizette a session díját (nálam erényöv dolog működik, szóval nem pár órás inkább hetek hónapokig tart) onnantól kezdve mindig félrerakok a pénzből, amiből a session végén egy jelképes öszseget visszakap az uriember, amennyiben jól viselkedett azért, hogy megjutalmazzam, megjutalmazza magát.
Amúgy igen, bejön, de nem azért mert ez izgat engem, inkább azért mert úgy gondolom ez egyfajta szexuális szolgáltatás. Ha én minden nap x órát rászánok, hogy a sub-ot mikromenedzseljem, feladatokat adjak neki, meghallgassam, szexuálisan fruszttáljam akkor az a minimum, hogy ezért a szolgáltatásért nekem is jár valami. Azokat az úgynevezett findommokat viszont teljesen elutasítom akik csak pénzt követelnek szimplán azért mert nők, és amúgy semmit nem tesznek a sub élvezetének érdekében!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!