Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ez mennyire szexi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ez mennyire szexi alak? Mennyire jön be nektek?

Figyelt kérdés

Nagyon hasonló alakom van Remi Lacroix-hoz. Alacsony alkat, kicsi mell, nagyobb popsi. Nyilván nem teljesen ugyanilyen, de hasonló. Mennyire jön be nektek?

[link]

2021. júl. 9. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Kiszopnálak... akarom mondani nagyon bejön ez a típusú testalkat. Ha lehet kérlek privátba dobj pár képet, csak hogy lássam a hasonlóságot. Mert ugye fő az objektivitás
2021. júl. 9. 15:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Miert vannak lepontozva azok, akik pozitiv velemenyt mondtak?"

az ehhez hasonló kérdéseknél egyfajta választ szoktak felpontozni: amikor valaki adja a "személyisége érdekel, nem az alakja" szentet

ilyen a GYK, rengeteg felhasználó nagyon gátlásosan áll a külsővel kapcsolatos dolgokhoz és a szexualitáshoz

2021. júl. 9. 16:07
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
És úgy látszik a nyers őszinteség sem nyerő. Az vesse rám az első követ, aki nem nyalna ki egy ilyen csajt a bugyiból.
2021. júl. 9. 16:12
 14/18 anonim ***** válasza:
33%

Remy kb a világ 3 legjobb nője között van, és még ott sem a dobogó legalsó fokán.

De ha ilyen alakod lenne, akkor pontosan tudnád, hogy a férfiak 99%a megőrül érte. Mivel kérdezed, így nincs ilyen ;)

2021. júl. 10. 01:14
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy full ugyanilyen, hanem hogy hozzá nagyon hasonló alakom van. Én úgy gondolom, ha mondanom kellene valakit az ismert emberek közül, akkor őt mondanám.

És miért ne kérdezhetném?

Sokaknak ennek a lánynak az alkata is csak az átlag kategóriába esik, ezért én sem lehetek benne biztos

2021. júl. 10. 03:03
 16/18 anonim ***** válasza:

En azert soroltam atlagba, mert ezen a kepen "csak" egy normal testzsirszazalekos, vekony lany latszik. Ami ha oszintek akarunk lenni, magyar viszonylatban mar egyre nagyobb szo. Viszont igy a ruhaktol nyilvan nem latszik semmi abbol, hogy esetleg sportol-e es hogy mennyire lehet izmos. Megfeleloen izmos, sportos test sokkal szexibb (szamomra), mint egy nem sportos test. Ezert nyilvan azokat fogom az atlag "feletti" kategoriaba sorolni, mivel sokkal tobb melo van az eleresevel, mintha valaki csak vekony lenne.

Ettol meg biztos lehetsz egy nagyon szep lesz, a kerdes csak az alkatra vonatkozott, szoval messzemeno kovetkezteteseket nem lehet levonni ebbol.

2021. júl. 10. 04:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Volt párom is ilyen volt, imádtam!
2021. júl. 10. 09:04
 18/18 Á.Zoli ***** válasza:
Teljesen rendben van ez az alkat. 👌👍
2021. júl. 11. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!