Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ez mennyire szexi alak? Mennyire jön be nektek?
Nagyon hasonló alakom van Remi Lacroix-hoz. Alacsony alkat, kicsi mell, nagyobb popsi. Nyilván nem teljesen ugyanilyen, de hasonló. Mennyire jön be nektek?
"Miert vannak lepontozva azok, akik pozitiv velemenyt mondtak?"
az ehhez hasonló kérdéseknél egyfajta választ szoktak felpontozni: amikor valaki adja a "személyisége érdekel, nem az alakja" szentet
ilyen a GYK, rengeteg felhasználó nagyon gátlásosan áll a külsővel kapcsolatos dolgokhoz és a szexualitáshoz
Remy kb a világ 3 legjobb nője között van, és még ott sem a dobogó legalsó fokán.
De ha ilyen alakod lenne, akkor pontosan tudnád, hogy a férfiak 99%a megőrül érte. Mivel kérdezed, így nincs ilyen ;)
Nem azt mondtam, hogy full ugyanilyen, hanem hogy hozzá nagyon hasonló alakom van. Én úgy gondolom, ha mondanom kellene valakit az ismert emberek közül, akkor őt mondanám.
És miért ne kérdezhetném?
Sokaknak ennek a lánynak az alkata is csak az átlag kategóriába esik, ezért én sem lehetek benne biztos
En azert soroltam atlagba, mert ezen a kepen "csak" egy normal testzsirszazalekos, vekony lany latszik. Ami ha oszintek akarunk lenni, magyar viszonylatban mar egyre nagyobb szo. Viszont igy a ruhaktol nyilvan nem latszik semmi abbol, hogy esetleg sportol-e es hogy mennyire lehet izmos. Megfeleloen izmos, sportos test sokkal szexibb (szamomra), mint egy nem sportos test. Ezert nyilvan azokat fogom az atlag "feletti" kategoriaba sorolni, mivel sokkal tobb melo van az eleresevel, mintha valaki csak vekony lenne.
Ettol meg biztos lehetsz egy nagyon szep lesz, a kerdes csak az alkatra vonatkozott, szoval messzemeno kovetkezteteseket nem lehet levonni ebbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!