Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron minden lány puncija büdös?
Figyelt kérdés
Büdösebb, mint télen, az biztos!2021. júl. 8. 13:16
12/21 anonim válasza:
Hiába irsz privátot hülyegyerek, az úgy van ahogy leírtam.
13/21 anonim válasza:
Attól függ kinek mi a büdös. Felerősödik az illat, de ennyi.
14/21 anonim válasza:
Ja, pontosan ezért van a szabály, hogy amennyiben a napi középhőmérséklet eléri a 26 Celsius fokot, már nem ajánlott a punci 20 cm es körzetében tartózkodni, ha pedig eléri a 27 Celsius fokot, vagy azt meghaladja, mint pl ma, akkor egyenesen menekülni kell, ha 2 méretes körzetben feltűnik egy punci 🤣🤣
15/21 anonim válasza:
Az én exem sajnos nem mosta mert azt mondta hogy öntisztítós. Ezért az övé nekem mindig májkrém illatú volt.
Ezért van az a hasonló hülye vicc:
A vak ember elmegy a sajtbolt előtt, beleszagol a levegőbe és megszólal: -Sziasztok lányok! :))
16/21 anonim válasza:
#15 Abban igaza lehet, hogy nem szabad szappannal, tusfürdővel mosni belül (megjegyzem vannak már intim mosakodók, de azt is csak kivűl szabad használni!), azért leöblíteni vízzel viszont muszáj.
17/21 anonim válasza:
16-os látom tapasztaltabb lány? vagy. Ilyen esetben mit csináltál volna? mert egy életre megutáltam sajnos a kenőmájast... :)
18/21 anonim válasza:
#17 szomorú, hogy ez már tapasztaltnak számít:( Amúgy én magabiztosan kommunikálok le mindent és mindig mondom a páromnak, hogy csak akkor van szex, ha lefürdünk mind a ketten. Ha nem vagy ilyen típus, akkor csak invitáld egy közös zuhanyra és úgy kényeztesd:)
19/21 anonim válasza:
Ne anyád bugyiját szagolgasd hülye gyerek! Az estére már féknyomos is lehet!
20/21 anonim válasza:
Csak akkor büdös ha fertőzésed van attól nem lesz büdös mert meleg van, meg kell fürdeni vagy intim törlőkendő és tadam 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!