Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyáron minden lány puncija büdös?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron minden lány puncija büdös?

Figyelt kérdés
Büdösebb, mint télen, az biztos!

2021. júl. 8. 13:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
13%
🤮🤮🤮
2021. júl. 8. 14:48
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Hiába irsz privátot hülyegyerek, az úgy van ahogy leírtam.
2021. júl. 8. 14:50
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ kinek mi a büdös. Felerősödik az illat, de ennyi.
2021. júl. 8. 14:52
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Ja, pontosan ezért van a szabály, hogy amennyiben a napi középhőmérséklet eléri a 26 Celsius fokot, már nem ajánlott a punci 20 cm es körzetében tartózkodni, ha pedig eléri a 27 Celsius fokot, vagy azt meghaladja, mint pl ma, akkor egyenesen menekülni kell, ha 2 méretes körzetben feltűnik egy punci 🤣🤣
2021. júl. 8. 14:57
 15/21 anonim ***** válasza:
22%

Az én exem sajnos nem mosta mert azt mondta hogy öntisztítós. Ezért az övé nekem mindig májkrém illatú volt.

Ezért van az a hasonló hülye vicc:

A vak ember elmegy a sajtbolt előtt, beleszagol a levegőbe és megszólal: -Sziasztok lányok! :))

2021. júl. 8. 15:18
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
#15 Abban igaza lehet, hogy nem szabad szappannal, tusfürdővel mosni belül (megjegyzem vannak már intim mosakodók, de azt is csak kivűl szabad használni!), azért leöblíteni vízzel viszont muszáj.
2021. júl. 8. 15:36
 17/21 anonim ***** válasza:
11%
16-os látom tapasztaltabb lány? vagy. Ilyen esetben mit csináltál volna? mert egy életre megutáltam sajnos a kenőmájast... :)
2021. júl. 8. 15:40
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
#17 szomorú, hogy ez már tapasztaltnak számít:( Amúgy én magabiztosan kommunikálok le mindent és mindig mondom a páromnak, hogy csak akkor van szex, ha lefürdünk mind a ketten. Ha nem vagy ilyen típus, akkor csak invitáld egy közös zuhanyra és úgy kényeztesd:)
2021. júl. 8. 15:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne anyád bugyiját szagolgasd hülye gyerek! Az estére már féknyomos is lehet!
2021. júl. 8. 16:08
 20/21 anonim ***** válasza:
82%
Csak akkor büdös ha fertőzésed van attól nem lesz büdös mert meleg van, meg kell fürdeni vagy intim törlőkendő és tadam 😃
2021. júl. 8. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!