Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg használhatatlan? /F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg használhatatlan? /F

Figyelt kérdés

Több csajtól is azt hallottam hogy a pénisz 14 cm alatt kicsinek számít már, és azt is mondták hogy az alatt használhatatlan.

Nekem 13,5cm, tényleg használhatatlan lenne ez egy lánnyal?

2021. júl. 8. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
#6 ugye megvan, hogy nem a hossztól függ, hogy kitölt-e? :D
2021. júl. 8. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
32%

6os vagyok, okskodhattok teljesen nyugodtan, attól még, hogy nektek kicsi, és savanyú a szőlő, másnak lehet nagy. És azért elég merész azt állítani, hogy akinek 15 alatt kicsi, az tág. Mellesleg a hüvely elég jól tud tágulni, ez a dolog a legolcsóbb kifogás kis méretre. Fel kell tudni izgatni a nőt, és akkor véget befér Tudom, itt a kicsit kell isteníteni. Én attól még ugyan olyan jókat élvezek egy számomra megfelelő merettel. És nyugalom 11es, páromnak elég vastag is 😉

Véleményem változatlan, mindenkinek másra van igénye.

2021. júl. 8. 13:22
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

Köszönöm szépen, nem szeretem a szőlőt, csak a szőlőcukrot és bár a citromos a kedvencem, ami savanyú (fagyiban is), attól még nincs semmi bajom a méretemmel, ahogy a páromnak se. :))

De ez nem jelenti azt, hogy a nők ne lennének borzalmasak a térlátásban... Azt meg végképp kétlem, hogy meg tudnál különböztetni szabad szemmel két nem egymás mellett levő dolgot, hogy az egyik 14 centi és kicsi a másik 15 centi és jó... ;)

2021. júl. 8. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:
73%

Látom megint összeült a horgász-egyesületi közgyűlés, miszerint ki fogott nagyobbat... :-)

Nekem akkora van, hogy amikor megszülettem sem fértem ki az elvárt nyíláson, ezért is neveznek császárnak! :-)

Azóta meg egyfolytában csak nől, mára már a derekamon (+ a lábam szárán) tekerem körbe. Bár ha feláll, akkor az kellemetlen, mert akkor a második emeletről le tud rajta slasszézni a barátnőm, akárcsak a tűzoltók... :-)

2021. júl. 8. 14:14
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Wc-n tudod használni!
2021. aug. 8. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!