Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány elvárja,hogy nyalják a popsiját?
Én elvárom hogy a lány nyalja a popsimat
19/F
Nem.
A pasik azt hiszik, hogy a popsi nyalás után majd jól beindulok az análra, de ez nem így van. Szóval jobb ha el se kezdik.
Senki sem várja el, nem is lehet elvárni. De ha megvan rá a vágy mindkettejükben, akkor miért ne.
Nekem eszembe sem jutott régen, aztán egy pasi önként megtette és rájöttem, élvezem. Azóta is szeretem, de sosem jutna eszembe "elvárni", csak ha ő is akarja.
Ahogy tőlem se várják el, hogy pl mélytorkozzak, vagy lenyeljem, de ha én is akarom, miért ne tenném meg.
#17: ezt a következtetést mégis milyen kutatás alapján sikerült levonni?:D én ugyanúgy megtenném a páromnak is természetesen, nincs ebben semmi. Nem értem miért gondolod, hogy ha én nem undorodom az ilyesmitől és élvezem, akkor miért undorodnék megtenni a másiknak? Semmi logika nincs ebben
N
#18: pont így.
Nekem furi volt elsőre amikor a srác azt akarta, de hagytam, és rájöttem, élvezem. Ő nem is akart viszonzást, akkor még eszembe sem jutott. Aztán lett olyan pasim, aki szintén szerette csinálni, én kérdeztem rá, hogy ő is vágyik-e erre, és kiderült hogy igen, csak nem akarta mondani, hátha rossz néven veszem. Én is megtettem neki, nagyon szerette, én meg miért ne okozzak neki örömet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!