Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 centi a péniszem! Nők, számotokra ez ideális, kicsi vagy nagy?
Figyelt kérdés
Persze tudom, az számít főleg hogy a személyiségem milyen és, hogy hogy tudom használni a péniszemet…
De ezeket nem tudom átadni írásban.
Míg a péniszméretem egy fix, tényszerű adat.
Arra kérnének Titeket, hogy a szavazás keretein belül jelezzetek vissza, hogy számotokra pont megfelelő e egy ekkora méret, esetleg kicsit kicsi vagy éppen nagy…
Előre is köszi!
2021. júl. 7. 18:34
A kérdező szavazást indított:
Számomra kicsi, jobban szeretem a nagyobbat
Számomra pont ideális
Számomra nagy, jobban szeretem a kisebbet
42 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nem nagyon kicsi, de nem is valami nagy.
3/10 anonim válasza:
Igen nekem is 18-20 között a legjobb.
4/10 anonim válasza:
nem értem a nőket
a jelenlegi pasimnak kisebb, és nekem az pont jó
szóval kérdező, a tiéd nagy
6/10 anonim válasza:
Akinek nagy barlangja van odalent, annak természetesen kicsi.
Akinek meg feszes kis lyuka van, annak meg lehet még egy kicsit nagy is.
9/10 anonim válasza:
Ez a pont teljesen jó. Nem túl nagy, nem túl kicsi. Kellő vastagsággal szerintem nem lesz gondod.
10/10 anonim válasza:
Nem értem, láttam sok hasonló kérdést, a többi lány azt írta, hogy " a férfiak nem értik meg higy nem a pénisz méret számít" akkor számít vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!