Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kinek lenne pont ideális a péniszem?
Bocsi, nem szoktam ilyent kérdezni. Szóval nettó 17cm hosszú, 3,8cm vastag, és felfelé íves a péniszem.
Vajon a nők mekkora hányadának "pont jó"? Aki sportol, annak feszesebb a hüvelye is?
Eddig azt vettem észre hogy vagy túl hosszú volt a lányoknak, vagy (keveseknek, de ) nem elég vastag.
Tudom, h nem ez a legfontosabb egy pasiban. Nekem sajnos nem elég élvezetes, ha nem tehetem be tövig. :((
Kinek melyik paramétere nem lenne ideális?
sportnak semmi köze a feszességhez
nekem jó lenne
Vastagságra tök jó. De nekem túl hosszú.
32N
"a Férfiakat szeretik a nők, azok meg nem méregetik a pélót"
Mondja ezt az, akinek kicsi van, vagy amúgy se élvezi a szexet egyik mérettel sem...
Boccs, de ez is számít, hogy ott is illeszkedjen a két fél. Aki mást mond, az megalkuvó/álszent. A kérdésem nem is erre irányult kedves 21:33-as, szóval nem tudom minek jöttél ide trollkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!