Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! A szex melyik része a legélvezetesebb számotokra? Minden alkalommal élvezitek a szexet?
A behatolás és nem, nem minden alkalommal élveztem de a többséget szerencsére igen.
Nem kérek ismerkedős privátot.
Az, hogy mennyire élvezem, nagyban függ a lelki dolgoktól is. Pl. Ha egész nap fel vagyok izgulva, akkor a nap végén leírhatatlanul jó érzés megkapni. Még akkor is, ha kevés előjáték van, hiszen akkor még a minimális fájdalom is izgató.
Viszont amikor rá vagyok kényszerítve (exem rendszeresen megtette), akkor hiába használunk sok nyálat, síkosítót, nagyon nem élvezem. Van, hogy unom, van, hogy fáj is, és az már nem az édes fájdalom kategóriába tartozik.
Nekem a behatolás a legizgatóbb, ezért szeretem is, ha azt lassan érzékien csinálja a férfi.
Minden alkalommal élvezni szoktam, persze nem mindig ugyanúgy és ugyanannyira, de élvezem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!