Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, ti szexelnetek szabadt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ti szexelnetek szabadteri strand öltözöbe? esetleg volt mar ilyen?

Figyelt kérdés
ha volt hogy törtent meg? mennyi idösek vagytok?
2021. júl. 6. 23:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ahol én voltam ott rohadt undorítóak voltak az öltözők:D sok helyen csak ez az egy személyes csiga alakú van (balcsin), na oda egy ember is alig fér be és tele van pókhálóval. Én kibírom a szállásig, de még az autóban is szívesebben csinálom, mint ilyen igénytrlen koszos helyeken
2021. júl. 6. 23:28
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Öltözőben egyszer szoptam, de nem szexeltem, mert elég sok helyen nem túl nagy a tisztaság. Tóparti öltözőkben meg hemzsegnek a pókok. Szóval inkább este parthoz közel szexeltem.
2021. júl. 6. 23:34
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Szabadtéren sok helyen már, Balaton vonatkozásában a tó közepén egy vízibiciklin, de a part menti öltözők sem kialakításuk, sem az ott lófráló emberek miatt nem igazán alkalmasak erre. Szabadtéren dugni jó, de az már nem jó ha rádhívják a rendőröket.
2021. júl. 6. 23:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezt Agárdon jól megoldották. Ott nincs öltöző -.-
2021. júl. 7. 00:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
egyszer kipróbálnám:) egykor majdnem megtörtént
2021. júl. 7. 01:39
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Csak szopas volt. Szex nem.
2021. júl. 7. 12:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyik nyaralásunk alatt egy ilyen csigaház alakú egy személyes öltöző kabinba bementünk ketten, és hátulról nyomott néhányat belém, meg a melleimet markolászta. Majdnem a medence mellett volt, mert szét szórtan voltak ezek a kabinok az egész strand területén, de senki nem vette észre, mivel csöndben maradtunk. 22/L
2021. júl. 19. 12:28
 8/12 anonim ***** válasza:
22%
Bírom hogy írjak, hogy csak szopás volt, szex nem. A szopás akkor micsoda?
2021. aug. 10. 01:57
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Az nekik csak olyan, mint a pasiknak a kacsintás. Az tetszésnyilvánítás kifejezése.
2021. aug. 22. 09:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Szoptam ilyen helyen.
2021. szept. 10. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!