Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutyapózban mennyire kiábrándító, ha a csaj feneke nem olyan feszes?
Hát nem azt mondom hogy új pasim van, inkább szexpartnerem, és még nem nagyon látott engem ilyen helyzetben... Nadrágon keresztül tetszik a fenekem neki, de sajnos narancsbőrös és nem éppen a legfeszesebb....
Kicsit félek emiatt a kutyapóztól, de ő mindenképp úgy akarja legközelebb. Azért érzem rosszul magam mert neki nagyon szép kidolgozott teste van, és ilyen szituban elszáll az önbizalmam.
Pont hogy akkor ugye pucsítasz, a popsidnál feszül a bőr és kevésbé látszik a narancsbőr;) mellesleg szerintem a legtöbb pasi tisztában van azzal, hogy a legtöbb nőnek van narancsbőre itt ott vagy stria és ez természetes. Én sokszor láttam vékony lányokon is narancsbőrt. De ha nagyon zavar, kezdj el egy kicsit izmozni popsira, meg figyelj oda a kajára és pár hét alatt már látni fogod, hogy szebb ott a bőröd:) legalábbis nálam így volt mikor elkezdtem odafigyelni az életmódomra
N
#6: fogtam már pár női feneket és hidd el nekem, hogy baromi kevés csajnak van izmos popsija:D szóval akinek amúgy nadrágban jó feneke van, annak is puhibb az egész. Csak aki kifejezetten kondizik rendszeresen, annak van izmosabb és sokaknak úgy izmos, hogy felette azért van rendesen zsírréteg is, emiatt tűnik nagynak a popsi, szóval ha kutyában dugják, neki is fog azért így rengeni ott minden:D szóval a lényeg, hogy szard le nem lesz ezzel semmi gond. Plusz csak szexpartner, akkor kit érdekel:D neki nem kell úgy megfelelni. Legalábbis én az előtt jobban izgulok, akitől többet akarok
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!