Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyi ideig bírtok egy menetet, és hányszor élveztek el, illetve egy nap ezt hányszor igénylitek?
Én leszek a kakukktojás, mert nekem heti 2-3 lenne az ideális, gyakrabban nem kívánom.
Ja, és én sem szeretem a túl hosszú meneteket. Természetesen a másik véglet sem lenne jó, amikor már 1 perc után elsül a pasi, de nem igaz, hogy minél tovább bírja, annál jobb. Egy idő után már inkább fárasztó, mint élvezetes.
11-es:
Ugye? :D Én vagyok az első válaszoló és nagyon meglepett miután olvastam, hogy mások napjába hányszor csinálják :D
Mármint nekünk is volt ilyen időszakunk a párommal, első évben szerintem napi 3-nál álltunk csak le, de mostmár, hogy összeszoktunk sokkal inkább minőségre hajtunk, nem mennyiségre.
Plusz már nem diákok vagyunk végtelen idővel, hanem dolgozó emberek, és sokkal többet jelent két naponta csinálni, és máskor együtt kockulni vagy összebújva olvasni, minthogy egy nap csak dugásból álljon.
Én pedig a 8-as és 9-es válaszokat írtam, és kíméletlenül lepontoztak...
Én is azt tudom megerősíteni, amit fentebb a 11-13. válaszolók írtak.
14-es:
Én eleve nem értem, még ha 5 perceket lennének is :D Mármint magamból kiindulva, mi 5:30-kor kelünk a párommal... ha akarnánk is szexelni, akkor is olyan hullafáradtak lennénk, hogy az alatt az 5 perces menet alatt is bealudnánk.
Munka után még so-so van kedv, de inkább kajálni szoktunk és jóllakunk, szóval 17-8-9 óra között inkább kajakóma van, ha pedig még főzni is kell, akkor ez még jobban eltolódik. Tehát kvázi este van mire úgy igazán tudunk egymásra időt szánni, és mi nem nyomunk egymás után több menetet, SŐT, (és szerencsére ebben egyezünk) nem is bírjuk és igényeljük egy-egy alkalom kivételével, hogy 5 órán belül újabb aktus legyen.
Szóval hacsak nincsenek ennyien home officeba a párjukkal, akkor nem tudom felfogni, hogy bírják a napi 2-3 mentet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!