Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértő egy nőnek, ha le akarnak vele feküdni?
Figyelt kérdés
Én ezt nem értem. Vagy csak a kevésbé helyes pasiktól sértő?2021. júl. 6. 07:47
11/15 anonim válasza:
Nem sértő, az a sértő, ahogy megfogalmazzák, és ahogy viselkednek. A flört és a tárgyiasító nyomulás között nagy a különbség. Ez nem a külsőtől függ. Akkor a legirritálóbb, amikor elmondom, hogy párom van, és mégjobban nyomul, mert elhiszi, hogy bárkit megszerzhet. Egyébként semleges érzés, kis ego simi, de van párom.
12/15 anonim válasza:
Alapból akkor sértő ha úgy indítasz hogy "-osz' baszná'-e? és lóvéér'?"
Bár létezik az a csajtipus, egyre többen vannak, akik bármilyen közeledést személyes sértésnek vesznek kivéve ha gazdag modellfiúkák kezdeményeznek náluk.
13/15 anonim válasza:
Az nem sértő, ha le akarnak feküdni vele, csak sok nő kivár, csak azzal fekszik le, akiről úgy gondolja, hogy komoly kapcsolata lehet az illetővel. Akinek van önérzete, az nem fekszik le fűvel-fával. Mert aztán egy-két lefekvés után ott találja magát egyedül.
14/15 anonim válasza:
#13 Egyetértek, egy nő válogassa meg kivel fekszik le. Szerintem egy nőnek csak olyan férfival kéne lefeküdnie, aki bizonyítoztta a rátermettségét, alkalmasságát és megbízhatóságát.
15/15 anonim válasza:
Kivéva akik nyílt kapcsolatot szeretnének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!