Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzért odaadnátok pasinak a bugyitokat ami rajtatok van? Mennyiért? Üdv hohohoho72
Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 04:51
21/28 anonim válasza:
Tényleg csaj vagyok, legszívesebben ráhúznám a farkadra a használt bugyimat
22/28 anonim válasza:
Üdv! Jól nevelt férfi vagyok, bugyit hordok, férfi tanga. Megfelel? Ezeöccá, viccet félre téve, 2.000ft lenne.
23/28 A kérdező kommentje:
21 es én meg Brad Pitt vagyok
2021. júl. 6. 17:16
24/28 anonim válasza:
Bár a kérdés a heteroszexuális témában van úgy érzem válaszolhatok én is. Párommal régóta gondolkodunk az üzleten, és eddig privátban külföldre volt is pár megrendelésünk. Így elmondhatom, hogy mind a ketten nyitottak vagyunk ilyenre, amennyiben nem személyesen történik a dolog. ~3.000 + extrák (hoszabb viselet, edzőterem, típus stb) 👩🦰❤👩🦰
25/28 A kérdező kommentje:
25 ok biztos valakit érdekel.Ne lepődj meg ha játékpénzel fizet a nem személyes átvételnél
2021. júl. 7. 16:27
26/28 anonim válasza:
Amúgy játékpénzt hogy utalsz át más számlájára? Plusz, ha felteszel egy kérdést, és arra válaszolnak miért kötsz bele és miért kellemetlenkedsz? Te kérdeztél, mi válaszoltunk, nem ez az egész oldal lényege? 👩🦰❤👩🦰
27/28 A kérdező kommentje:
27 hülyeséget kérdezel, mit vagy delháborodva ha hülyeséget válaszolnak?
Mit kellemetlrnkedsz?Válaszoltam a válaszodra , nem ez az oldal lényege?
2021. júl. 7. 18:24
28/28 Oldfire válasza:
Ez már nem új. Kiszel stüncikének tele van a gardrob női használt bugyikkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!