Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem értem?
Szóval láttam pár kérdést a beleegyezési korhatárral kapcsolatba. Miért írják azt, hogy a "tizennegyedik életévét be NEM töltöttbe" beletartozik a 14? Én egyszerűen ebből a szövegből nem ezt olvasom ki. Vagy ha rosszul értelmezem valaki magyrázza el. Láttam egy kérdést ahol konkrétan egy egész hozzászólási háború volt.
Sőt valaki azt írta hogy ebből a szövegből azt olvassa ki hogy 15nek kell lennie a fiatalabbnak. Mi a fene!?
Azt nem értem én se.
Most csak az értetlenkedés miatt írtam. Ha már a jogszabályt nézzük. Nem értettem, nem tudtam mire alapozni az állításaik
Hogy lehet a 14.életévét be NEM töltöttet úgy értelmezni hogy abba a 14 éves is beletartozik?Valaki!??? Most tényleg??
14. Életévét be nem töltött az 13 és attól lefele nem igaz?
Nem. Ez csak azt jelenti, hogy aki 13 éves és 10 hónapos, az még túl fiatal.
14 évet be kell töltenie,tehát meg kell várni a születésnapját.
Az más kérdés, hogy az is roppant fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!