Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy volt kollégánkról kiderült, hogy két kolléganő is megvolt neki. Ennyire zajlanak az események, és évekig titkolni lehet mindenki előtt? Nálatok is volt ilyen?
Igen. Céges bulin felfokozott állapotban, könnyű felszedni nőket, főleg ha már látásból ismered őket (meg persze nem árt ha jól nézel ki)
Onnantól kezdve mehet a kavarás üres tárgyalóban, wc-ben, raktárban, stb. Sokat szexeltünk az egyik csajjal és nagyon izgalmas volt, a lebukás veszélye meg a hirtelen gyors szex nagyon jó tud lenni.
Voltak.
Egész változatos felállásban.
-Sima kapcsolat.
-Mindkettő házas, és egymással kavartak.
-Munkahelyen belüli kapcsolat másik munkatárssal csalva...
Tehát előfordult aztán minden. De mindről tudott mindenki. Na jó, utóbbit próbálták titkolni, de nem igen jött össze :D
Megfogadtam, nem is megyek ilyen jellegű munkahelyre ha nem a lakásom múlik rajta. Csak leépíti az embert agyilag. Akaratlanul is lesüllyed az ember értelmileg.
Baratnomet is ott kefeltek meg egy viber uzenete alapjan
De nem emlitettem a temat
En is megdugtam 3 kolleganom
A legtöbb munkahely ilyen. Jópár cégnél dolgoztam már, a kicsiktől a nagy multikig, egy sem volt köztük olyan, ahol ne lett volna valami kavarás. Van, hogy csak szex-kaland, van, hogy szeretők lesznek, jobb esetben (ha mindketten szinglik) felvállalt kapcsolat, akár házasság is, és az is sajnos mindennapos, hogy vannak csajok akik azt gondolják, a karrierjükhöz a főnök farkán át vezet az út (sokszor be is válik...).
Plusz ahogy írták is, gyakorlatilag több időt tölt az ember a kollégáival mint a párjával, hasonló érdeklődési körű emberek között könnyen kialakulhat valami. Ez már csak ilyen.
Az a ritka munkahely, ahol nincsenek ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!