Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyissak kolléganőm felé?
Figyelt kérdés
A visszautasítástól félek, mert ha nemet mond, utána is együtt dolgozunk. Ezért jó idegenekkel ismerkedni, mert ott nincs következménye.
Viszont nagyon bejön, ezért nem szeretném elmulasztani.
2021. márc. 1. 13:28
2/9 anonim válasza:
Kapcsolatot akarsz vagy csak szexet?
3/9 anonim válasza:
Hát, tudod erre van a mondás, hogy házinyúlra nem lövünk: nem véletlenül.
4/9 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, egy ideig működött, majd vége lett, és évekig baromi kellemetlen volt, inkább hagyd ki.
5/9 anonim válasza:
Ne!
Még egyszer mondom! Ne!
Felejtsd el! Házi nyúlra nem lövünk! Keress mást mert életed legkellemetlenebb munka napjai várnak rád ha nem jön össze, vagy ha össze jön és szét mentek!
6/9 anonim válasza:
Barátkozzatok, beszélgessetek sokat, hülyéskedjetek! Legyetek olyanok, mint két nagy gyerek! Mindezekből egy idő után lehet érezni, hogy ő mit szeretne, és hogy mennyire illetek össze. Ha mindketten úgy érzitek, hogy megvan az összhang és a bizalom, megoszthattok komolyabb dolgokat is egymással. Aztán ha innen sem hátrál vissza egyikőtök sem, akkor már szinte észre sem veszitek, és készen vagytok. :)
7/9 anonim válasza:
Próbáld meg! Én a mai napig szídom magam, hogy amikor ott volt a lehetőség, akkor nem éltem vele.Egyszer élünk. Ha meg 2 ember intelligens, akkor később is rendben lesz minden, ha sikerül, ha nem.
8/9 anonim válasza:
Lassan, óvatosan. Mert külömben lefejeli az ajtót.
9/9 anonim válasza:
A 6#- os versenyző válaszával egyetértek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!