Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi volt a legizgalmasabb szex kalandotok?És mit szeretnétek kipróbálni mint titkos vágy?Életkort is írjatok.
Szeretném megtudni, hogy milyen az ha teljesen elengedi magát és mindent szabad.
40
Titkos vágyam az volt, hogy foghassam neki miközben pisil, simán bele ment utána már volt, hogy ő kérte. Rohadt jó, izgató érzés volt. Aztán neki jött az, hogy tusolás közben hagy pisilje le a csiklóm. Utána már ezt én kértem. Így minden titkos vágyunk nem is lett titkos. Akármilyen fura meg osztjuk egymással
22L
Kipróbálnám, hogy milyen egy swinger. Nem akarnék mással semmit, csak az érdekel, hogy milyen ha mások néznek, hallanak közben és milyen másokat nézni, hallani.
Másik vágyam, hogy a párom egyszerűen elkapjon és magáévá tegyen csakúgy önkényesen, arra való tekintet nélkül, hogy én akarom-e (persze, hogy akarnám, hiszen erre vágyom). Pl főzés közben, vagy reggeli készülődés közben a tükör előtt. Előjáték nélkül, csak jöjjön, húzza le a bugyimat és d*gjon meg.
#3 Hmm, mintha csak az én vágyaimat írtad volna le. ☺️
Vállalkozó szellemű orálcentrikus nő kerestetik Miskolc és környékén mindhármunk örömére. 😀😉 35N,35F
#15 -ös vagyok.
Bocsi, nem hagyhattuk ki.
Mivel a kérdésre csak részben válaszoltunk, pótolom:
- kipróbálni lánnyal (párom passzív és aktív jelenlétében is)
- swinger, igaz leginkább csak átélni milyen ott lenni
- az előzőhöz kapcsolódva talán inkább "házibuli párral" - csajos játék és egymás előtti szex
35N,35F
20 évesen mikor 4 pasival voltam egyszerre. Egyik pasi farka a számba, kettő a melleim kényeztette és a negyedik meg a puncim nyalta. Áhh nagyon jó volt 😁
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!