Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok.Dörgölöztek hozzátok metrón, buszon, álló farokkal?Milyen érzés volt?Mit reagáltatok?
Még nem történt velem ilyen, viszont nagy meglepetésben lenne része. A farkánál fogva ráncigálnám be a legközebbi rendőrségre. Ha onnan elengedik, akkor meg vinném tovább tököstül (ha már annyira oda van érte) a vágóhídra. Megmondanám az ott dolgozóknak, hogy elcserélném egy marhára. Ez már tényleg az elfajzás netovábbja... és ne ragozzam...
Egyébként velem majdnem megtörtént az, aminek nem kellett volna egy buszon az éjszakában. Úgy védekeztem, hogy leüvöltöttem hangosan a delikvens fejét, elküldtem a k. anyjába, majd odamentem a sofőrhöz, amíg nem volt késő, értitek mire gondolok... Persze a nyomorékja jött utánam és csak nem kopott le, így leszállítattam a buszról. ("-Elnézést, az úr le szeretne szállni, kérem nyissa ki neki az ajtót." A sofőrnek sem kellett kétszer mondani, majd ráparancsolt és leszállította. Ezer hála az ilyen sofőröknek!!!!! 🤩)
Lányok, nők! Sose szégyelljétek ilyen helyzetben megszégyeníteni a másikat, nyugodtan üvöltsetek, kiabáljátok, szóljatok a sofőrnek, mert sajnos sokan csak néznek ki agyhalott módjára a fejükből (tiszta zombi társadalom) és nem lépnek semmit. Az ilyen degeneráltak (akik ilyeneket elkövetnek) meg vagy eltűnnek, mert megijednek, vagy a járművezető észreveszi és neki munkaköri kötelessége (is) segíteni. Mindenki vigyázzon magára! A hősöknek akik meg köztünk élnek, innen is köszönöm, hogy vannak, létfontosságúak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!