Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy férfi nagyon jó az ágyban úgy hogy 5 percnél tovább nem bírja az aktust?

Kedves 33N!
Számomra roppant szórakoztató, amikor középkorú nőként lelúzerpasiznak a gyk-n :D
Szerintem attól, hogy neked az az igényed, ami, attól még lehet, hogy másnak más. Én pl. jobban szeretem a másfél-két órás körítést időnként megszakítva 8 perces egyebekkel, de hát kinek mi. Ha valaki fél óráig szeretné kedvét tölteni rajtam, valószínűleg el sem jutna odáig, mert nagyjából a 12. percben kezdenék el nyüszíteni a fájdalomtól.
Lehet, hogy nehéz elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák, pedig nem vagyunk.

Én is bírnám 15-20 percig ha a csajnak akkora barlangja lenne hogy elvesznék benne, vagy ha annyira nem nőies és szexi hogy 15 percig csak azzal küzdenék hogy erekcióm legyen.
De egy szexi csaj aki igazán jól és vadul tud lovagolni annak nem nagy szám kivégezni a pasik 99%-át pár perc alatt.
Hidd el hogy a párod is nagyon gyorsan elélvezne egy igazán jó és tapasztalt nő alatt.

😂 JAJJJ de savanyú a szőlő.
Férjem szerint kifejezetten szűk vagyok. Ezt tudom, mert a mai napig fáj az elején. És igen, elmegy 2 perc alatt is. Csak tudja magát kontrollálni. Nagyon gáz vagy fütyike.

Ez nem divat kérdése. Én amit nem értek, hogy ha nektek olyan tökéletes és kielégítő párkapcsolatotok van egy fix partnerrel, miért jelent érzelmi kielégülést, ha frusztráljátok a kisebb mérettel bíró pasikat, és könyveltek el lúzer hazudozó pasinak olyan nőket, akiknek más a preferenciájuk?
Igen, nyilván vannak nők, akik a nagyot szeretik, meg a 20 percig fűrészelést, meg a lepedőakrobatikát. De nem lenne baj, ha nem váltana ki ilyen mértékű tiltakozást annak az elfogadása, hogy vannak nők, akiknek kifejezetten fáj 18 cm fölött, és bár vannak olyan ügyes és türelmes pasik, akik még ezzel is boldogulnak, mégis számukra ideálisabb a kisebb méret. Ugyanez a helyzet az időbeliség frontján: vannak nők, akiknek pl. az átlagnál jobb az orgazmuskészségük, köszönhetően esetleg nagyon ügyes, figyelmes partnereiknek, vagy éppen annak az anatómiai adottságuknak, hogy 10 perc még oké, mert nagyon érzékenyek, utána meg már fáj.
Miért olyan elképzelhetetlen ez?

Nem zaklattam a métete miatt soha senkit. A személyeskedés akkor kezdődött, amikor "ronda" jelzőt kapott minden nő akinek a párja képes többet tenni 6 lökésnél (és persze a puncijuk barlang).
Be is lehetne látni, hogy nem, nem elég a 2 perc és lehet fejleszteni, vagy lehet utálni minden nőt aki emiatt nem fekszik le veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!