Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem havi 1x igényli a szexet. Én sokkal többször. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt. Nincs még gyerekünk. Nem híztam, sőt, egyre többet edzek (heti 4-5x). Nyitott vagyok, élvezem a szexet, ismerem a testem. Beszéltem vele erről, de szerinte "Semmi baj nincs velünk, felőle többször is mehet". Mégis 5-ből 4x elutasít, az a maradék egy meg a havi-kéthavi egyszeri együttlétünk. Mit tennétek a helyemben? Vagy mit tesz a feleségetek, hogy rendszeresebb legyen a házaséletetek?2021. júl. 4. 17:43
31/39 anonim válasza:
Akik azt írják hogy szerető azoknak halvány lila gőzük nincs arról hogy mi az a kapcsolat
32/39 Árpád válasza:
Jól szópjad le êlvezni fogja utána minden este kérelni fog
33/39 anonim válasza:
Izgasd fel, de ne hagyd elélvezni: mondd meg neki hogy mostantól havi 1-szer élvezhet el. Hiszen ha eddig beérte ezzel, akkor miért változtatnátok? De ha rendesen kielégít, akkor esetleg hetente 1-szer is elélvezhet, feltéve hogy kielégít téged minden nap :)
34/39 anonymousreview60 válasza:
Ez olyan mértékű libidókülönbség, ami összeegyeztethetetlen. Tisztességből meg kell próbálni a párterápiát, de az a zave egyből max heti egyet csinálés neked az is kevés.
Szenvedés, titkos szerető, nyitott kapcsolat, válás. Válassz! Szerintem válj el!
35/39 anonim válasza:
Megbeszélés, többes szex, nyitott kapcsolat, válás, szerő,
36/39 anonim válasza:
Az 58 éves barátnőm klímaxol, és havonta, kéthavonta, néha kéthetente jut eszébe hogy elnyaljam.
Cseréljünk!
37/39 anonim válasza:
Egy hasonlóan elhanyagolt feleség a szeretőm!
Valami csúcs az ágyban,egy igazi vadmacska , alkalmanként valósággal kifacsar !
Na és ami hab a tortán, hogy tud rólam, rólunk a férj ,akinek semmi ellenvetése nincs rólam, ellenkezőleg...
38/39 anonim válasza:
Van ilyen férfi???
Akkor lehet van neki valaki (nő), vagy ha nincs akkor meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!