Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem havi 1x igényli a szexet. Én sokkal többször. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt. Nincs még gyerekünk. Nem híztam, sőt, egyre többet edzek (heti 4-5x). Nyitott vagyok, élvezem a szexet, ismerem a testem. Beszéltem vele erről, de szerinte "Semmi baj nincs velünk, felőle többször is mehet". Mégis 5-ből 4x elutasít, az a maradék egy meg a havi-kéthavi egyszeri együttlétünk. Mit tennétek a helyemben? Vagy mit tesz a feleségetek, hogy rendszeresebb legyen a házaséletetek?2021. júl. 4. 17:43
21/39 anonim válasza:
Ezzel semmit nem segítek, de sajnos azt kell tanácsolnom, hogy semmit ne tegyél.
Biztos vagyok benne, hogy mindent megpróbáltam már annak érdekében, hogy jobbá tedd a szexuális életeteket és semmi nem változott a sok, sok próbálkozás ellenére sem.
Ezért írtam azt, hogy semmit ne csinálj, mert hidd el úgy sem fog változni semmi.
Ezt már mások kiirt kérdései, az ők válaszaik alapján, plusz az én tapasztalataim alapjaira támaszkodva erősíthetem meg.
Én ezt csinálom már 15 éve a feleségemmel.
Belefáradtam!
Te is csak küzdesz, de egy idő után fel fogod adni.
Sajnos egyre több nő és férfi ilyen, mint a te férjed és az én feleségem.
Hogy honnan tudom?
Itt olvasom a panaszokat a GYK-n.
22/39 anonim válasza:
Én a házasságom ellőtt voltam együtt ilyen helyzetben lévő feleséggel elég sokszor minden egyes alkalommal szanaszét kellett kefélni annyira ki volt éhezve sajnálom a helyzeted segíteni hogy lehet ne ezzen csak is szerető akki normálisan ki elégit
25/39 anonim válasza:
Nekem ilyenből lett egy 20 éves szeretői kapcsolatom. Itt is kevés volt, nála "0" kipótoltunk. Segítek! Voltam úttörő is!
26/39 anonim válasza:
Az én férjem egyáltalán nem igényli a szexet...szerető!
27/39 anonim válasza:
#26, ilyen van? Lehet, hogy azért mert neki is szeretője van?
28/39 anonim válasza:
Vajon hány éves lehet a kérdező
29/39 anonim válasza:
22# Nagyon szexi amit írtál, de jó is lenne.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!