Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gyorsan elmegy a férjem, így nekem nem jó. Mi lenne a megoldás, hogyan tudnék segíteni neki?
A férjem rengeteget dolgozik nyáron. Ilyenkor jó ha heti 1-2x van szex. Persze gyorsan elmegy és mindenki rosszul érzi magát. Kézzel szájjal néha szokta, de nem akarom hogy ez legyen mindig.
Hogyan tudnék neki segíteni?
Már mikor elkezdjük is mondja rögtön hogy ő simán el tudna menni.
Túl szexis vagyok meg rám néz és kész van. Ezt mondja. Meg hogy nagyon jóérzés neki bennem lennie. Kellemetlen erről beszélni, mert nem akarom megbántani. Hiszen ez csak a férfiasságát sérti. Régen picit tovább bírta, meg volt idő /erő több menetre. Most gyerekeink vannak, rengeteget dolgozik, én is. Épp hogy össze tudjuk hozni.
Tényleg nagyon érdekelne mit tanácsoltok erre a helyzetre? Köszi szépen
#9, #10 és akkor ennyi? Erre nincs semmi megoldás,?
Én félek hogy ebből lesz az elhidegülés a részemről.
Mert ő jön fogdos kíván, de nekem amit nyújt nem elég.
Ez a heti 1 szex amiből ha havonta egyszer sikerül elmenni már csoda.
Nem kell hogy naponta legyen de azért a heti 3-4x szerintem azért hogy fennmaradjon a szerelem és a vágy együtt kellene lennünk.
Arra is gondoltam hogy picit kicsipem magam és még több figyelmet szentelek magamnak, hátha észre veszi és lép vmit.
Hát én azért elküldeném urológushoz és szexuálpszichológushoz a férjed.
Azt nem értem az emberekben, hogy
- olyanhoz nem mennél férjhez, akivel nem tudsz beszélgetni
- akkor miért mész olyanhoz, akivel nem jó a szex? (?)
Mert azzal hitegetik magukat az emberek, hogy a szex nem fontos, vagy nem a legfontosabb?
A szex kommunikáció. Olyan, mint a beszéd. Két test beszélget. Miért vagy olyannal akivel nem jó beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!