Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek mi esik jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mi esik jól az ágyban? Miket csináljon a nő előjáték során?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodom, hog a nőket annyi mindennel lehet kényeztetni, de a férfiakat vajon hog lehet megvadítani érzékien? Főleg előjáték keretén belül. Az orál persze alap, de azon kívül miket élveztek?

Pl ugye a nőknél az egész test nagyon érzékeny, lehet a mellekkel játszani, csókolni, markolni, a nyakunkba finoman beleharapni, az egész test simogatása nagyon jól esik nekünk, ott az ujjazás is. A dominánsabb férfi le tudja fognia kezeit a nőnek a feje felett és úgy kényezteti közben stb De egy férfinak mi eshet jól? Nektek is bejön az ilyen 'nyálas' simogatás, nyakcsókolgatás? Vagy egy nő mit csináljon, amitől nagyon begerjedtek?

2021. júl. 3. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Szeretem ha a nyakamat simogatja, csókolja, feljebb halad és bekapja a fülcimpámat. Finoman megszívja a fogai közé veszi a nyelvével mozgatva nyalogatja.

Aztán lefelé végigcsókolja a mellkasomat, a bimbóimat.

Imádom amikor simogatja az ujjaival, közéjük veszi és picit megcsípi. Érezni a fogai élét rajtuk, a finom harapdálást, szívást.

Aztán tovább csókol lefelé egészen a péniszemig.

Ha simogatja a combom belsejét míg a szája a farkamon táncol.

Lehetne cifrázni. :)

2021. júl. 3. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanúgy bejön a simogatás, ott ahol neki jól esik és látja rajtam hogy nekem is tetszik. Mellkasom, hasam simogatja fogdossa ugyanúgy jól esik. A nyak csók, puszilgatása nekem ugyanúgy gyengém mint a nőnek. Szóval sokféle képpen lehet, beszélgessetek mi esik jól vagy próbálgasd mire mit reagál :)
2021. júl. 3. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Farkamat térdhajlatba tenni és úgy játsszon vele, szopás fitymafékem masszirozasaval, vállaim harapdalasa, simogatás, csókok. Államat kapja be és harapdalja, smaroljon vele is, ne csak a számmal. Nyelvével játsszon a testemen. Fulcimpaimat harapdalja, sutrogjon, nyaljon bele a füleimbe, fújjon bele finoman. F
2021. júl. 4. 01:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Sima csók is nagyon jó tud lenni nekem is, a nyakunk környéke ugyanolyan érzékeny, mint nektek (azt hiszem), és jólesik minden apró csok, érintés bárhol,legalábbis nekem. Persze a nemiszerv izgatáson kívül mondom ezt. 25f
2021. júl. 4. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szeretem az elojatekot. Smarolas kozben letepem a ruhajat es usgyi. :)
2021. júl. 17. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!